Rigtig glædelig Jul fra os alle 5

Rigtig Glædelig Jul ønskes I alle fra pyjamasbanden her på Østerbro.

Vi hoppede i nattøjet den 24. efter de sidste pakker var åbnet – og vi har ikke umiddelbart planer om at skifte til andet før til nytårsaften.

Vi har i år trukket stikket fra alt, hvad det hedder aftaler og julefrokoster mellem jul og nytår, og det er særdeles tiltrængt for os alle 5.

Siden Spiloppen kom til verden den 13. december har vi naturligt haft besøg af en masse søde barselsgæster – og selvom det er hyggeligt, og vi virkelig gerne vil vise ham frem, så er det samtidigt også hårdt for os alle – inkl de to ældre søskende – at have så mange forskellige på besøg.

Vi stornyder derfor de her juledage helt uden planer. Vi går alle sent i seng, sover længe, ser film, spillet brætspil, samler LEGO, læser bøger, spiller Super Mario (YAY!!) og spiser uanede mængder af juleslik.

Jeg kan faktisk ikke huske, at vi før har nydt det med ingen planer i så høj grad som nu – normalt går der max et par timer før den første begynder at blive rastløs – men i år er det tilsyneladende særdeles tiltrængt.

Det eneste, der virkelig mangler er julefrokostmaden – åh hvor jeg længes efter sild, frikadeller, tarteletter, fiskefilleter og juleøl – men I andre må spise lidt ekstra for mig 😉

Jeg håber, at I også nyder juleferien hvadenten den byder på julefrokoster, lange gåturer, ferie i varme himmelstrøg eller måske en vagt på jobbet.

Rigtig Glædelig Jul ❤️

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *