Last minute idéer til gaver til pakkekalender


Så er det dagen før den 1. december, og jeg nåede lige i sidste øjeblik i går at få pakket alle børnenes pakkekalendergaver ind – eller; dvs. min søn har i år skrevet et sødt brev til nisserne, hvor han har sagt, at han hellere vil have én stor gave hver weekend fremfor små gaver hver dag 😀
Det blev Nissemor her overordentlig glad for – det lettede ligesom processen en hel del ift. indkøb og indpakning.

Jeg viste processen frem på instagram, og der var rigtig mange af jer der spurgte ind til detaljerne i forhold til, hvad jeg havde købt til de forskellige gaver – så jeg lovede at dele alle pakkerne her på bloggen, så I måske kan lade jer inspirere.
Hos os får de en gave hver dag i sokken, så reelt set behøver jeg ikke at have alle gaver klar til den 1. december – men i år med en decemberbaby, så tænkte jeg, at det nok var meget fornuftigt at være på forkant med situationen.

De fleste af mine gaver er købt løbende siden sommerferien i hhv. LirumLarumLeg, Normal, Netto, Mark & Waldorf og Flying Tiger.

Er du helt håbløst bagefter, så kan jeg varmt anbefale dig LirumLarumLegs færdige pakkekalender*. De sender lynhurtigt, så den burde du have fremme mandag eller tirsdag – så skal du bare lige selv sørge for de første par gaver.
Vi har brug den flere år, men især sidste år reddede den mig faktisk på målstregen. Jeg var begyndt selv at købe gaver, men da der var et par dage tilbage inden den 1. december kunne jeg godt se, at det ville jeg aldrig nå – så der lavede jeg præcist det trick og bestilte lige i sidste øjeblik.
Pakkerne var et kæmpe hit, og budgettet var faktisk noget lavere, end når jeg selv køber pakker løbende. Det løber bare hurtigt op, når der skal købes 24 gaver, som trods alt også skal kunne bruges til noget.

idéer til pakkekalendergave

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *