50% rabat på det populære Tanger Tæppe fra Ellos


Jeg springer fra et af de meget tunge indlæg og emner til noget mere letlæsligt og materialistisk – det er nemlig overraskende befriende rart at kunne beskæftige sig lidt med noget helt overfladisk og materialistisk midt i alt det tunge…

Ellos kører jævnligt med gode rabatkoder, hvor du fx kan få 25% rabat på en udvalgt vare, og her kan man med fordel erhverve sig nogle af de favoritter, man har gået og sværmet til den seneste tid.

En af de ting, jeg selv fik fat i på den måde er det voldsomt lækre Tanger Tæppe fra Ellos, som vi stadigt har i vores TV-stue, og som i den grad har været et hit. Både fordi prisen så absolut er fornuftigt for et tæppe i den størrelse, også fordi det simpelthen er SÅ pænt og blødt og lækkert, men i den grad fordi det er virkelig god kvalitet, som stadigt er vamset og flot at se på, selvom vi har haft det i to år og dagligt går frem og tilbage på det, ligger på det, støvsuger på det og har møbler stående på det.
Blogggertæppet, kalder mine veninder det, fordi det har gået sin sejrsgang i blogland 😀 – men det er altså med rette, at det har været meget eksponeret, for det er helt fantastisk lækkert og især til den pris!

Lige nu er det sat ned med 50% rabat inde hos Ellos* – og SÅ billigt har jeg faktisk aldrig set det før, selvom jeg løbende holder øje, fordi jeg har så mange veninder og familiemedlemmer, der er på jagt efter det.
Det er den store udgave, som vi også har – og du kan få den i tre forskellige farver. Vi har den i hvid/grå – men den creme/mørkebrune er altså også rigtig flot, og de minder utroligt meget om hinanden i farven.

Du finder tæppet lige her* – og jeg lover dig altså, at det bliver et af de køb, du ikke kommer til at fortryde!

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *