Det fineste fødselsdagstog fra Konges Sløjd

Konges Sløjd Fødselsdagstog Circus

Konges Sløjd Circus Fødselsdagstog

I vores familie har vi altid haft en hyggelig tradition med at sætte et fødselsdagstog på bordet, når børnene havde fødselsdag.
De har hver fået et tog i dåbsgave, som har fulgt dem op gennem hele barndommen, og det er simpelthen sådan en vigtig ting for dem, når det skal tændes til fødselsdagen.

Det skal lillebror naturligvis også have, og til ham har jeg simpelthen fundet det fineste fødselsdagstog * som er fra Konges Sløjd, og det er altså noget helt særligt. Det emmer af eventyr og nostalgi – alt det, som man forbinder med en børnefødselsdag ♥

Jeg kan også godt lide, at Konges Sløjd Fødselsdagstog skiller sig ud fra de fleste andre fødselsdagstog på markedet uden at det af den grund er noget, man bliver træt af efter et par år. Et fødselsdagstog skal jo netop følge barnet gennem hele barndommen og være en del af deres fødselsdagsminder og traditioner.
Det trækkes af en smuk harlekin-lignende figur og er et skønt lille circusoptog. Figuren bærer barnets alder som et fint guldbogstav – og der medfølger tal fra 1-9 år.

Konges Sløjd Circus Fødselsdagstog (find det lige her *) koster 549 kr og ligger således i den dyre ende sammenlignet med de fleste andre tog på markedet – men jeg synes, at det er alle pengene værd!
Det er en oplagt dåbsgave, hvis du kender en lille én, der snart skal døbes, eller måske en julegave til barnets første jul.
Jeg har allerede købt det – og jeg tænker lidt, at det måske kan være en dåbsgave fra de to ældste børn. Så har de også det at tænke tilbage på hvert år, når lillebror skal fejre fødselsdag.

Konges Sløjd fødselsdagstog kom i butikkerne i dag og var stort set udsolgt overalt lige med det samme – du kan dog stadigt finde det i Parcellets fine webshop lige her *, hvis du er hurtig 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

  • Det er altid en god idé med noget smukt og gedigent. Min søn fik et fint lille sølvkrus i dåbsgave, som har fået små buler, efter en ikke helt sikker håndtering de første år. Det var så heldigt, at det lige passede til vores lille familie at måle 2 kopper ris og 3 kopper vand, så det har været flittigt brugt i mit køkken. Da min søn skulle flytte hjemmefra, sagde han, “Jeg skal sandelig huske sølvkruset – ellers kan jeg jo ikke koge ris!” Det har han nu kunnet i mange år, og der er ingen grund til, at det ikke kan fortsætte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *