Tema til det kommende babyværelse

Jeg ELSKER temaer! Uanset om det handler om bryllupper, børnefødselsdage, nytårsaften eller indretning af børneværelser, så kan jeg godt lide, at de er en rød tråd i det rent temamæssigt, og jeg elsker at sidde og snuse rundt på nettet og finde ting, der passer til mit tema.Da jeg skulle indrette Truttens babyværelse for snart 10 år siden, havde jeg elefanter som tema. Sebra havde dengang en fin serie med elefanter, som jeg tog udgangspunkt i, og han havde det fineste værelse med elefantmotiver i forskellige udformninger.

Fidusen skulle dele værelse med ham, da hun kom til verden, så der blev ikke lavet så meget om – men da vi flyttede i hus og hun fik sit eget værelse fik hun til gengæld revanche og har nu det fineste ballon/himmeltema inde hos hende.

Jeg var egentlig nået ret langt i planlægningen af vores kommende babyværelse, før der helt naturligt dukkede et tema op blandt nogle af de ting, jeg havde indkøbt – han får sig nemlig et fint hval-tema ♥
Jeg har taget udgangspunkt i det smukke print fra Mrs Mighetto samt en hval-lampe, jeg havde købt til puslebordet – og pludselig greb det om sig 😀
Jeg har primært holdt værelset i grå nuancer og så med små hvaler i forskellige udformninger, hvor de nu lige passer ind. Jeg har bestemt ikke købt alle de ting, jeg viser her nederst i indlægget- men jeg vil da godt indrømme, at der allerede er flyttet nogle ting ind, og så ligger der også lidt i min virtuelle indkøbskurv og venter på at blive betalt 😉

Vi er så nemlig småt begyndt at komme på plads med de forskellige ting inde på babyværelset – og så skal jeg nok vise det frem for jer. Det er blevet simpelthen SÅ fint, og jeg kan mærke, at det her i en ellers ret turbulent graviditet har været virkelig godt for mig at gå og nusse med det og på den måde både mentalt men også rent praktisk forberede hans ankomst. Som jo altså er lige om lidt ♥

Er jeg mon den eneste, der godt kan lide at indrette efter et tema? Og hvad har I mon i så fald haft som en rød tråd på jeres børneværelser? Det kan jo reelt set både være en farve, en figur eller en stilart 🙂

1. Garbo & Friends sengetøj -.- 2. LED Hvallampe til natbelysning -.- 3. Lille Blå hvallampe fra A Little Lovely Company -.- 4. Kæmpe blød hvalbamse fra Bigstuffed -.- 5. Jellycat hvalbamse -.- 6. Uro med hvaler -.- 7. Pude/tøjdyr fra Moulin Roty -.- 8. Hvalpude fra Numero 74 -.- 9. Schleich blåhval -.- 10. Træhval legetøj fra Petit Collage -.- 11. Fabelab rangle til aktivitetsstativ -.- 12. Fabelab hvalpude -.- 13. Meri Meri narhval bamseven -.- 14. Mrs Mighetto Dear Whalie plakat -.- 15. Hval med musik fra Ferm Living -.- 16. Bidering fra Chew Ch’boogie -.- 17. Uro i stof fra Stoy -.- 18. Blå LED lampe

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Har du et indlæg hvor du viser fidusens værelse frem? Jeg er desværre meget lidt indretningsagtigt og gad virkelig godt have noget inspiration til vores pigers værelse og et himmel/ballontema lyder slet ikke tosset til en på 1,5 og en på 5 år 😊

    • Nej det tror jeg faktisk ikke, jeg har – og vi er lige ved at lave en smule om derinde nu, men jeg vil gerne lave et indlæg med nogle af de ting, jeg har købt til værelset og en masse af de ting, som jeg også overvejede at købe til temaet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *