Babys første sæt tøj ♥

Der er altså noget helt specielt, og helt magisk ved det allerførste sæt tøj, man pakker sin nyfødte baby ind i, synes jeg.
Måske er det bare mig, der er lidt for farvet af min egen interesse for mode, men jeg tænker næsten ikke, at jeg kan være den eneste, der har det sådan – eller hvad?

Mine to ældste børns allerførste sæt blev i hvert fald nøje udvalgt, og jeg har omhyggelig gemt det, og pakket det ned i deres mindekasse sammen med de andre ting fra deres barndom, som jeg løbende samler sammen. Min mand og jeg har faktisk en stadigt ongoing snak om, hvorvidt lillebror også skal have lov at bruge det tøj, som var Truttens allerførste sæt – og uanset hvor nuttet det vil være, og hvor mange minder det vil kalde frem, så kan jeg næsten ikke nænne det af frygt for, at tøjet skal blive plettet, så det ikke længere kan gemmes 😀

Min søde Mor har til gengæld købt lillebrors første sæt tøj – dog i samråd med mig, for den beslutning er alle nok godt klar over, der ikke bare skal tages hen over hovedet på mig 😀
Min mand og jeg faldt over det ret tidligt i graviditeten – men dengang var der stadigt meget langt til målet og vi turde ikke at håbe på, at vi fik lov at gennemføre graviditeten, så da vi havde fået de sidste positive svar, så var det selvfølgelig det sæt, der skulle købes.

Det er fra Serendipity, som laver noget af det fineste og lækreste baby- og børnetøj, man kan forestille sig i økologisk uld og bomuld. Mine to ældste børn har haft lidt af det – fx elskede min datter denne strik – og jeg har altid ærgret mig over, at jeg ikke kendte til mærket, da de store var helt små.

Så det her bliver altså hans allerførste outfit – det allerførste tøj, han skal have på, når han en gang er færdig med at ligge og snue på mit bryst efter fødslen – med mindre altså, at han viser sig at være så stor en basse, at han slet ikke kan passe str. 50 😀

Det var udsolgt på Serendipitys eget website – og faktisk også de fleste andre steder, men jeg fandt det her hos Parcellet (reklamelink), som faktisk også er en webshop, jeg handlede en del hos, da Fidusen var spæd – så det er et hyggeligt gensyn ♥

Har I andre også haft et helt særligt set tøj, til babys første outfit? – min datter går også rigtig meget op i, hvad hun selv skal have på, første gang hendes lillebror skal møde hende – det er jo et stort øjeblik, som hun siger 😀

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

  • Mine datter er født dengang man måtte blive et par dage på sygehuset for at komme til sig selv igen og få amningen godt igang. På daværende tidspunkt boede vi i et hus med toilet i stueetagen og bad i kælderen, Jeg havde pakket det finest hvide sæt med turkis kanter til min datter, sættet lå klar i et kurvemøbel på toilettet i stueetagen.Samtidig havde jeg en del arvet tøj som lå i en snavsetøjskurv i badeværelset i kælderen, det havde jeg ikke nået at få vasket inden fødslen. Nu havde vi i farten ikke fået det fine sæt med på sygehuset så jeg gav mine mand instruks om at finde det frem til dagen vi skulle hjem. Det gik ikke så godt han mødte op med en lyseblåt sæt som havde ligge øverst i kurven i kælderen, så vores datter var ikke så yndig da hun skulle hjem og der var ikke meget piget over den baby, Bedre var det ikke med moren, der havde han fundet et joggingsæt og højhælede sko frem, så vi var et skønt syn, men til gengæld han havde fået skaffet den helt rigtige babystol til bilen 🙂 PS jeg har nu gemt det hvide sæt alligevel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *