Halloween i Disneyland

Disneyland Paris Halloween
Vi var inviteret på pressetur i Disneyland Paris

Disneyland Paris Halloween

Nu hvor det er blevet efterår, så er jeg allerede begyndt at glæde mig til Halloween. I løbet af de sidste par år er det virkelig en tradition, der har vundet indpas i min lille familie – sikkert også fordi vi er flyttet ind i et villakvarter, hvor der bliver gjort enormt meget ud af udsmykningen med forskellige temaer fra hus til hus.

Det er et dejligt break midt i det mørke og våde efterår, og man skal jo ikke sige “temafest” til mig mere end én gang, før jeg går all in på projektet 😀

For to år siden var min søn og jeg så helt utroligt heldige at blive inviteret en tur i Disneyland Paris for at opleve deres fuldstændigt helt utroligt gennemførte Halloween-tema. Hvis der er nogen, udover mig, der går all in på den slags, så er det selvsagt Disney, og det var en KÆMPE oplevelse at se udsmykningen, paraderne, kostumerne og ikke mindst at møde de folk, der havde kreeret det hele og høre alle deres tanker omkring processen.

Det var simpelthen den BEDSTE tur – det er altså noget helt særligt at rejse alene med et af sine børn, så man får en masse alenetid sammen – og faktisk var jeg året efter af sted med min datter, så vi har hver især fået nogle helt unikke minder fra de to turer. 

 

Min søn blev pludselig erstattet med en skræmmende zombie 😀

Jeg faldt over mine billeder forleden, hvor jeg sad og kiggede på efterårsbilleder i mit album, og åh hvor fik jeg dog lyst til at tage tilbage. Min mand har endnu aldrig oplevet magien i Disneyland, og nu hvor de har åbnet et helt Marvel-univers, ville han uden tvivl have en fest sammen med min søn 😀 Alle forlystelserne har jo åbent, selvom parken emmer af Halloween, og i Paris er det altså ofte lige lidt mere varmt end her i Danmark, så man kan gå omkring og nyde det smukke efterårssolskin uden at fryse på samme måde herhjemme.

Det gode ved Halloween i Disneyland er at det er festligt og hyggeligt – fremfor dystert og uhyggeligt, så selvomhan for to år siden var i en alder, hvor han fx ikke kunne lide spøgelser, så var det intet problem i Disneyland, hvor de udelukkende var hyggelige og glade spøgelser, der var pyntet op med – og det fortalte de os faktisk, at der var helt bevidst. I Disneyland er skal tingene være festlige og rare – og der skal bestemt ikke være nogle skræmte børn.
Det sjove er, at da min mand begyndte at planlægge udsmykningen af vores eget hus til Halloween i år – hvor han har planer om at skrue helt op for uhyggen – så sagde min søn, at han altså virkelig hellere ville have en hyggelig halloween ligesom den i Disneyland 😀

Lige nu kører Disneyland Paris faktisk et tilbud med 15% rabat, hvis man vil besøge dem i Halloweensæsonen – det kan du finde mere om lige her (reklamelink).

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *