Rasmus Klump i en ny eksklusiv serie til hjemmet

Reklame – i samarbejde med Rasmus Klump & RikkiTikkeShop

Rasmus Klump er en klassisk børnefavorit, som vi vist alle kan huske fra vores egen barndom – samtidigt med at den stadigt hitter hos børnene i dag. Hans prikkede bukser, hans ustyrlige trang til pandekager (det kan vi vist alle relatere til), hans eventyrtrang og hans trofaste venner – det hele emmer af nostalgi, så man bliver glad helt ned i maven, når man støder på den eventyrlystne søde bjørn.

Da jeg var lille læste min mor bøgerne højt for mig –  nu har jeg læst de selvsamme bøger højt for mine børn og har også fået udvidet bogsamlingen med adskillige nye eksemplarer.

Som den opmærksomme læser ganske sikkert udmærket er klar over, så har jeg altid været hende den strenge mor, der har nægtet mine børn alt med print af deres yndlingsfigurer som fx Disney, Marvel, Hello Kitty mm. fordi jeg ganske enkelt ikke synes, det er særlig pænt at se på – og derfor har de måtte nøjes med at få det som legetøj.

Nu er der imidlertid kommet en helt ny serie med de elskelige figurer fra Rasmus Klump som er lavet i et så lækkert design, at jeg ikke bare byder det velkomment på børneværelset – nej det må også hellere end gerne flytte ind i mine egne gemakker (hvilket det sådan set også allerede har gjort! 😉 ).

Jeg har fået lov at dele en rabatkode, som giver jer 20% på ALT fra Rasmus Klump serien hos RikkiTikkiShop – du skal bare bruge koden KLUMP20 og den gælder til og med den 9/9 2018 ♥

Det er Mette Ditmer, som netop er kendt for sine rene snit og lige linjer, der står bag det fantastisk fine design. De fleste designs er holdt i sort og hvidt med små diskrete detaljer i enten en afdæmpet rød eller blå – for selvfølgelig skal Rasmus Klump da beholde sine ikoniske røde bukser!

Der er både lavet Rasmus Klump badekåber, sengesæt, kagedåser og ikke mindst service i yderst holdbart porcelæn, som især er det, jeg har kastet min kærlighed på.

Det er oplagt som gaver til barnedåb, 1 års fødselsdagsgaver eller måske endda som barselsgaver. Det er nemlig lækkert så man gerne vil have det fremme og i en kvalitet som gør at det også holder, når barnet er blevet voksent.

De fine dækkeservietter på mine billeder er lavet i kork, og jeg kan godt garantere, at de mange mange fantastisk fine detaljer på billederne er med til at holde dine børn beskæftiget længe ved bordet. Her har jeg brugt lang tid på at nævne en figur eller en detalje derpå, som mine børn så efterfølgende skal finde – hvilket giver min mand og jeg god tid til at nyde maden, når børnene allerede er færdige 😀

Tingene er simpelthen pakket SÅ fint ind, at de er oplagte som fx dåbs- eller fødselsdagsgaver, og det er netop en af de gaver, som kan gemmes til dine børn selv bliver voksne og dermed kan gå i arv, hvilket klart er noget af det, jeg altid selv tænker over, når jeg køber dåbsgaver.

Du kan få et fint sæt med både tallerken, skål og kop som kommer i den flotteste gaveæske – og i den lidt billigere afdeling kan du fx også købe et sæt bestik i melamin, som er pakket i et eksklusiv og lækkert paprør til 150 kr.
Personligt er jeg vild med, at både kopper og tallerkener er i porcelæn og ikke melamin som det meste andet til små børn. Det ER bare mere lækkert og eksklusivt at se på, og fordi det her er lavet i såkaldt “durable porcelæn” er det altså en del mere holdbart end helt almindeligt porcelæn, og derfor er det også sagtens noget, man kan bruge til sit barn uden at være nervøs for, om det splintrer i tusinde stykker første gang det havner på gulvet.

 

Nu nævnte jeg jo, at noget af det er flyttet ind hos mig – og det er de fine porcelænskopper, hvor du kan tilkøbe et lækkert korklåg. Du kan få dem med hver af de kendte figurer fra Rasmus Klump, og det ekstra hyggelige er, at der på den medfølgende æske står en beskrivelse af den pågældende karakter – så man jo passende kan udvælge den i gave, der minder mest om modtageren 😉

Klump er fx eventyren der er optimistisk og positiv, Pingo er diplomaten der er loyal og hjælpsom, Skæg er historiefortælleren der er rolig og grundig, mens Pelle er pragmatikeren der er paktisk og tålmodig – hvem af dem minder du mon mest om?
Personligt er jeg nok en blanding af Pelle og Pingo 😉

Men de fine krus kan jo både bruges til at drikke af – men også som opbevaring hvis du bruger det fine korklåg. Jeg har et til at stå på kontoret til mine pastelfarvede blyanter og et andet med låg, som gemmer på mit hemmelige lager af chokolade til de lidt for lange arbejdsdage.
Min datter har til gengæld allerede taget ejerskab over de to andre, der er brugt til tuscher og kastanjer.

Men jeg er – ikke overraskende – fan af den måde, Mette Ditmer har formået at genskabe det eventyrlige univers fra Rasmus Klump på en stilfuld og klassisk måde uden at miste det elskelige barnlige og hyggelige element på en måde, så det netop appellerer til både børn og voksne ♥

Husk at du med koden KLUMP20 kan få 20% rabat på alt med Rasmus Klump hos RikkiTikkiShop til og med den 9/9 2018.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

  • Fedt at det er porcelæn! Melamin er så irriterende når man ikke må bruge det til varm mad! Hvor ofte har man ikke lige brug for at lyn-nuke en frikadelle i mikroovnen så den glider lidt nemmere ned eller læsse en portion varm mad op på tallerknen så den kan køle lidt af inden barnet skal spise den? Jeg er i hvert fald godt træt af melamin-service til min søn – men for glad for vores RC tallerkner til at lade ham sidde med sådan nogle, med sine 19 mdr smider han stadig gerne det hele på gulvet når han ikke gider at spise mere…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *