Dagens outfit med stor mave og nyt ur

Lisbeth Kiel

Reklame – i samarbejde med Daniel Wellington

Jeg synes virkelig, min mave har taget noget af et spring den sidste måneds tid. Da jeg var i Italien kunne jeg altså stadigt klemme mig ned i mine almindelige shorts og bukser – den går desværre slet ikke længere 😀

Jeg har endnu ikke købt decideret graviditetstøj, og egentlig håber jeg også at kunne undgå det, da det dybest set føles som spild af penge, når det ikke er en længere periode, jeg skal bruge det. På den anden side, så er der virkelig længe til den 15/12, når maven kun bliver større og større 😀

Hvad har I mon gjort på den front – har I shoppet graviditetstøj eller har I kunnet tilpasse jeres egen garderobe?
Kjolen her er fra Stine Goya – og den har jeg i en del forskellige varianter efterhånden – jeg skal nok fortælle lidt mere om dem i et andet indlæg. Det er nogle, jeg har haft fra før min graviditet, men som simpelthen passer perfekt til en stadigt voksende mave. Men selvom de er lækre – og selvom printet er forskelligt, så bliver det alligevel lidt ensformigt at have samme type kjoler på næsten hver dag…

Så derfor er jeg gået all in på tilbehør for at pifte mine outfits en smule op. Når man nu føler, at ens garderobe er indskrænket til få outfits, så har man brug for at kunne tilføre det noget andet, så man ikke HELT har det samme på dag efter dag 😀

Derfor er jeg simpelthen også så glad for mit samarbejde med Daniel Wellington, der vitterligt kommer som kaldet lige nu. De laver nemlig de smukkeste ure i en fornuftig prisklasse – hvor man nemt og hurtigt kan ændre helt udseende på uret ved fx at skifte remmen eller ved at tilsætte et af deres armbånd, der passer fint sammen med det.

Siden mit vintage armbåndsur gik i stykker for et par år siden, har jeg faktisk ikke brugt et armbåndsur – man vænner sig jo lidt til at bruge telefonen, når man skal se hvad klokken er, men der mangler ligesom noget på armen, kan jeg godt mærke, nu hvor jeg har fået et ur igen 😀
Daniel Wellington har givet mig en rabatkode, jeg kan dele med jer – hvis I bruger koden ITSFASHIONBABYDK får I 15% på alt – og den gælder til og med den 2 september 2018.
Derudover kører de også lige nu med 50% rabat (og oveni kan du altså bruge rabatkoden) på alle armbånd, hvis du samtidigt køber et ur. Jeg synes det ser så fint ud at kombinere armbåndet med et ur i samme farve – men man kan jo også sagtens bruge det for sig selv 🙂

Mit ur finder du lige her – og ellers er der hele deres udvalg lige her.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Jeg havde termin 30/12 sidste år og jeg shoppede graviditetstøj. Dog kun basisting, men det var bl.a. jeans, tshirts og stroptrøjer og det føltes bare 100 gange bedre end når ens almindelige tøj begynder at stumpe og stramme. Sådan var det i hvert fald i mit tilfælde. Som sagt købte jeg stort set kun basisting og så stort set kun sort og så tilsatte jeg diverse skjorter, kimenoer eller cardigans til. Havde jeg været gravid mere over sommeren så tror jeg ikke jeg havde haft så stort behov for graviditetstøj som jeg syntes jeg havde.

    • Jeg er faktisk også blevet så stor nu, at jeg helt præcist er med på, hvad du mener 😀
      Alt stumper på maven udover mine Stine Goya kjoler, så jeg er nok desværre også nødt til snart at gå på jagt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *