Hvad venter vi os? En lillebror eller en lillesøster

Lisbeth

I USA er der tradition for at man gør et ret stort nummer ud af det der med at afsløre hvilket køn man venter sig. På Pinterest kan man opstøve uanede mængder af billeder med konfettikanoner, balloner og cupcakes – alt naturligvis farvekoordineret i enten fine nuancer af lyseblå eller lyserød – for nu at indikere om det er en prins eller prinsesse der er på vej…

Lad mig bare afsløre med det samme, at det ikke just er noget, vi har benyttet os af 😀

Vi har faktisk kendt kønnet allerede siden jeg var 12 uger henne, hvor vi fik svar på vores moderkagebiopsi. Som en lille sidenote på en samtale, vi havde været dybt bekymrede for, og egentlig nok burde være lettede på baggrund af svaret – hvilket vi jeg har forklaret her, hvorfor vi ikke helt var – så sluttede jordemoderen af med at sige, at hun forresten også havde noteret, hvilket køn vi ventede os – og om vi mon ville høre det.

For at være helt ærlig, så kunne jeg faktisk nærmest ikke være mere ligeglad på det tidspunkt. Hvor det under min sidste graviditet faktisk fyldte en del – for jeg ville virkelig gerne have en pige, nu hvor vi i forvejen havde en dreng (ja, det tør jeg godt sige højt 😉 ), så har det hele virkelig været SÅ sekundært denne gang, hvor vi mest af alt bare har ønsket os et sundt og raskt barn. Altså; det har vi naturligvis også ønsket os de første to gange, men der har vi ikke skænket det ret mange tanker, at vi kunne ende med andet.

Børnene, som ikke har kendt til vores bekymringer, har til gengæld gået en del op i det med kønnet 😀 Trutten har ønsket sig en lillebror og Fidusen har ønsket sig en lillesøster – og sådan er det nok næsten altid 😉
Heldigvis var der hverken skuffede eller sure miner, da de fik at vide, hvad vi venter os.

Sengetøj: Pierrot La Lune -.- Kanin: Jellycat (reklamelink) -.- Suttesnor i læder: Ollie s Out(modtaget i gave)

Det er en lille dreng 💙 En lillebittelillebror, der bliver en del af vores familie til december, og hvor er det dog fantastisk at vide! Jeg er sikker på, at han bliver den mest elskede og forkælede dreng i verden – med de to storesøskende, der begge glæder sig så helt utrolig meget til at møde ham og lære ham at kende.

Jeg er så spændt på at se, om han mon ligner sin bror eller søster – både af udseende og af sind. Det er helt svært at forestille sig, at vi kan få en dreng der ser anderledes ud end ham vi har 😀 – og umiddelbart på scanningsbillederne synes jeg nu også, at han ligner ham i profilen.
Så nu er jagten gået ind på lækkert babytøj til en lille dreng – jeg kan nemlig konstatere, at vi åbenbart har fået solgt alt drengetøjet i de helt små størrelser, så vi er nødt til at købe nyt… Pokkers! 😉

Fotograf: Malene Porup

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Så skønt med en sund og rask lillebror 💙💙 Kæmpe stort tillykke til jer!
  Vi var selv igennem en NF med dårlige tal og efterfølgende moderkagebiopsi i nov.
  I dag har vi en sund og rask lillebror, der snart fylder 4 måneder. Af udseende ligner han sin storebror så meget, at det næsten ikke er til at forstå…
  Han er helt igennem perfekt… så man kan heldigvis godt få dårlige NF-tal helt uden grund.
  Håber, du kommer til at nyde resten af graviditeten fuldt ud 🙂

 • Kæmpe tillykke til jer alle💙 🤗Hvor er det dejligt. Og hvor blev jeg glad på jeres vegne over, at den sidste scanning gik godt😊

 • Stort tillykke med jeres kommende lille dreng. Efter din sidste update om at alt så fint ud ved hjerte/hjerne scanningen, havde jeg et lille gæt på at det nok var lille dreng i venter jer. Jeg var igennem lidt samme oplevelse ved min graviditet, hvor scanningen også viste bred nakkefold og vi blev tilbudt ekstra undersøgelser incl hjertescanning i uge 23. Da vi kom til den scanning, vidste vi det blev en dreng, da vi sagde det til lægen der skulle scanne, tog hun situationen fuldstændig afslappet, og sagde at det langt de fleste gange var drengene der drillede med de lidt brede nakkefolde, uden at der var noget. Heldigvis kunne vi også gå lettede fra den scanning, og har idag en dejlig sund og rask 2 årig fyr ♥️ Men det der med ikke at kunne glæde sig den første del af graviditeten, og i den grad føle at det er fuldstændig underordnet hvilket køn det lille barn har, det kender jeg kun alt for godt. Håber jeg får lov at glæde mig lidt mere i min næste graviditet, og håber du kan nyde resten af graviditeten i fulde drag.

 • Ej hvor er det dejligt at i venter jer en sund og rask lillebror😊💙
  Det gør vi også, bare til januar og herhjemme er det nr 4 vi skal ha😊 3 piger og så får vi en lille dreng❤️❤️❤️💙 hvor heldig har man lov at være at få begge køn.
  Vi har heldigvis aldrig fået dårlige tal til en scanning, men sidste år mistede vi en lille baby i 13. uge, så jeg har været så nervøs op til hver scanning og er det stadig. Jeg kan næsten ikke sove eller spise op til, og først når jeg kan se det lille hjerte, så tuder jeg som en sindssyg. Havde aldrig en eneste gang med pigerne overvejet at der kunne være noget galt med dem. Den gang så jeg det som noget hyggeligt at skulle til scanning.
  Med hensyn til kønnet, så tror jeg faktisk at omverden havde mere travlt med det end os. Vi ville bare gerne ha et sundt og raskt barn. Selvfølgelig er vi glade for det er en dreng, men det ville vi også være hvis det var en pige mere😍 hvor mange kan lige prale af st have 4 børn af samme køn?
  Synes det er så hyggeligt at følge dig og nu også hvor vi er gravide samtidig. Er sikker på at i får den skønneste dreng💙 foruden ham i har i forvejen selvfølgelig😊 alt mulig held og lykke fremover og nyd graviditeten.

 • Stort tillykke med lillebror!
  Vores tredje skud på stammen – også en lille efternøler med et aldersspring på 5 og 8 år op til de store – er også en dreng.

  Lillebror får jævnligt at vide at han ligner både storesøster og storebror, og på en eller anden måde forener hans udseende de to stores. De har altid set meget forskellige ud, især fordi storesøster med sit lange røde hår er så i øjnefaldende mod storebrors blonde hår og brune øjne. Lillebror er også rødhåret, men meget af hans mimik og bevægelser (og temperament ikke mindst) slægter storebror på, og han er på mange måder den, der gjorde vores familie “færdig”.

  Jeg håber også, at I får oplevelsen af, at jeres lillebror er den helt rigtige tilføjelse til jeres familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *