Hip Hurra det min fødselsdag!

Jeg havde fødselsdag i går og sikke en luksus at fylde år på en søndag sådan helt uden planer!
Normalt har vi nogle meget hektiske fødselsdagsmorgener, så vi alle kan nå at komme ud af døren i tide – men i går var der tid til at ligge og rævesove, indtil jeg blev vækket på sengen med gaver, sang og bagefter et overdådigt morgenmadsbord med brød fra Juno, som altså virkelig ER den lange kø værd! 😉

I helt stille og roligt tempo kunne vi sidde og sludre over kaffen, før jeg stille og roligt fik lov til at bestemme dagens program. Det privilegie har man nemlig som fødselsdagsbarn hjemme hos os.
Det blev til et besøg på planteskole – noget jeg normalt aldrig kan lokke andre i familien med til 😀 – og så fik vi vores dejlige naboer til fødselsdagskage og kaffe om eftermiddagen – og så tog vi ud for at spise middag på en restaurant.
Afslutningsvist tvang jeg både min bror og min mand til at se dokumentarudsendelser om hjemmefødsler – det er vel med at udnytte, at det er mig, der bestemmer! 😛

Jeg havde egentlig længe gået med planer om at holde noget venindefødselsdag med masser af kage, nu hvor jeg ikke kan drikke cocktails og bobler – men dels er flere af mine veninder ude at rejse, og dels kan jeg faktisk tydeligt mærke, at mit energiniveau slet ikke er, hvad det har været – så jeg besluttede mig for at springe over i år, og det var en rigtig god beslutning.

Jeg fik fejret min fødselsdag lige præcist som jeg allerhelst ville – og selvom jeg for en gangs skyld faktisk synes at tallet er en anelse højere, end hvad jeg selv kan identificere mig med, så elsker jeg stadigt at have fødselsdag – det bliver jeg heldigvis aldrig for gammel til ♥

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *