Når det faktisk er helt ok, at ferien er slut

eg er tilbage i de smukke omgivelser på mit fine kontor, og hvor har jeg dog glædet mig!
For en gangs skyld, så var jeg faktisk SÅ færdig med at holde ferie og helt klar til at starte op på hverdagen igen. Faktisk lå jeg helt spændt og kunne ikke falde i søvn søndag aften, fordi mit hoved var fyldt med idéer til projekter og opgaver, som jeg slet ikke kunne vente med at tage fat på.

Da børnene var små havde jeg også jævnligt den følelse af, at hverdagen ikke kunne komme i gang hurtigt nok. Men da skyldtes det altså primært, at energidepoterne var kørt helt i bund efter 5 ugers ferie med børn på fuld tid, der konstant krævede ting af mig, og hvor jeg aldrig havde 2 minutter for mig selv 😀 – der føltes det nærmest som at holde ferie, når hverdagen kaldte igen 😉

Sådan er det heldigvis ikke længere (lidt endnu i hvert fald), det skyldes simpelthen bare, at jeg er et sted i mit arbejdsliv, hvor jeg har overblik, overskud og ikke mindst har fået mig et kontor, som jeg i den grad er glad for – sikke en god beslutning!

Jeg har jo jævnligt overvejet det der med en kontorplads – og hver eneste gang har jeg droppet det, fordi det føltes sådan lidt som fråds. Jeg har jo stadigt mit smukke pastelfarvede kontor hjemme på Ydre Østerbro – så hvad skulle jeg dog bruge en kontorplads til  på Indre Østerbro? Især når der er endda ofte er dage, hvor jeg slet ikke har mulighed for at tage ind på kontoret, fordi jeg fx skal udvikle opskrifter derhjemme…
Men hvis ikke du har prøvet det, så kan jeg roligt afsløre, at man hurtigt bliver lettere vanvittig over at være hjemme stort set hver eneste dag. Den der fornemmelse af, at man kun kommer udenfor en dør, hvis man skal en tur i Netto – ja det er jo nærmest lige som at være på barsel igen 😀
Så det med kontorpladsen – det har helt klart været et af de bedre træk i mit arbejdsliv, og jeg kan i den grad mærke, hvor meget det betyder for min produktivitet og min kreativitet, at jeg omgiver mig med søde og dygtige mennesker på kontoret hver dag.

Så det der med hverdagen, det er faktisk slet ikke så tosset lige for tiden – og hvor er det dog skønt, at det ikke længere skyldes, at det er et fuldtidsjob at være sammen med mine børn i ferieperioderne, men at det ganske enkelt bare er fordi man slet ikke kan vente med at komme tilbage til de spændende opgaver igen ♥

Foto: Helena Schütz

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *