Anmeldelse af børnebog – Wimpy Kid 11 – Katastrofekurs

Anmeldelse af børnebogen Whimpy Kid 11 Katastrofekurs

Anmeldelse af børnebogen Whimpy Kid 11 KatastrofekursAnmeldelse af børnebogen Wimpy Kid 11 – Katastrofekurs. Læst og anmeldt af min søn på 9 år.
Egentlig burde det være min søn, og ikke undertegnede, der skrev denne anmeldelse af børnebogen Wimpy Kid. Det er nemlig ham, der har læst den, og det gjorde han med stor glæde – og på under 24 timer, så jeg tillader mig at formode, at den var mere end godkendt 😀

Han har netop afsluttet 2. klasse, og han er en lige så stor læsehest som sin mor, og derfor sluger han nok også bøgerne en del hurtigere end en gennemsnitlig 2. klasses elev.
Men med det sagt, så er det en bog, der er forholdsvis let at læse, fordi den er så fint illustreret med små krusedulletegninger og noter midt mellem teksten i bogen.

Boganmeldelse Whimpy Kid 11 Katastrofekurs

Og det er altså en rigtig god måde at gøre en ellers forholdsvis tyk bog meget mere spiselig på for børnene. Jeg kender mange børn, der ville se sig helt overvundet af en bog i den tykkelse, men sikke en sejr det er for dem, når de stolt lukker bogen efter den sidste side. Netop derfor, er det også en virkelig god introduktion til de lidt mere omfangsrige bøger – og det er en genial måde at holde børnene fanget på, fordi den er gennemillustreret med små sjove tegninger og noter på hver eneste side.

Bogen om Wimpy Kid er tilsyneladende en del af en serie, hvor min søn har læst det 11. bind – og vi kendte desværre slet ikke til bøgerne, før vi fik dette anmeldereksemplar tilsendt, men de kan altså sagtens læses midt i serien – uden at man af den grund går glip af noget.

Selvom den ligger i den lidt lettere genre sammenlignet med flere af de bøger, han ellers har læst på det seneste, så holdt den ham altså tryllebundet fra første til sidste side. Han vågnede ekstra tidligt for at ligge og læse i sengen, han sad og læste i den under morgenmaden, så vi til sidst måtte inddrage den, fordi han ellers ikke fik børstet tænder – og han læste i den i bilen på vej til skole 😀

Flere gange undervejs brød han højlydt sammen af grin, mens han sad og læste – det er simpelthen SÅ sødt at lytte til, og jeg elsker, at bøgernes verden har fanget ham så meget, at han reagerer på den måde ♥

Jeg har bedt ham om at give bogen en karakter fra 1-6, og han giver den et stort 5-tal. “Den er sjov, der er gode jokes, den er god at læse og spændende men lidt for hurtig at læse” var hans umiddelbare kommentarer.

Den er altså et rigtig godt bud på en god feriebog til børnene – den er på tilbud lige her til knapt 110 kr

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *