40% rabat på mit bedste køb til terrassen

Flotte puder til terrassen med rabat

Hynder til en bænk i en lounge

Flotte puder til terrassen med rabat

Flotte terrassehynder med stor rabat

Flotte terrassemøbler med rabatJeg har vist efterhånden nævnt et par gange, at mit absolutte yndlingsspot i hele vores hus, er min dejlige loungeplads på terrassen.
Min mands onkel, som er arkitekt, har tegnet vores terrasse, og den er etableret i flere forskellige niveauer, og i den forbindelse har han lavet et niveau op af muren, som  nærmest fungerer som en bænk. Det gode er, at muren altid er dejlig varm, fordi den gemmer på alt varmen fra solen – så det er så dejligt at sidde der om aftenen, når det ellers begynder at blive køligt. 

Arkitektens gode idé blev dog med ét forvandlet til intet mindre end en genistreg, da det viste sig, at målene passede på centimeteren med den her fine hynde fra Ellos.
Det gjorde den pludselig meget mere brugbar, og med en bunke puder til ryggen, så fik vi os den fineste siddeplads, hvor vi ofte sidder og nyder solen med en kop iskaffe – eller ligger og slænger os med en bog.

Lige nu har Ellos 40% rabat på de hynder (og også mellem 25% og 40% rabat på de puder, vi ellers har købt til terrassen) og jeg er faktisk helt fristet til at købe endnu en hynde, som jeg kan gemme i kælderen og hive frem, når den vi har nu har udtjent sin værnepligt – især nu hvor den passer så perfekt til vores byggede bænk på terrassen.

Alternativt overvejer jeg også denne hynde – den er lidt tykkere og mere lækker i kvaliteten, og så er det altså ret praktisk, at den lige kan pakkes pænt sammen, når man ikke bruger den – vi gemmer nemlig alle hynder og puder væk i et skab på terrassen hver aften.

Men nu er tippet hermed givet videre – selvom man ikke just har en bænk bygget til formålet, kan man jo sagtens lægge hynden helt op af muren og smide nogle puder i ryggen, så man på den måde skaber sig en dejlig krog og siddeplads ♥

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *