Tak, tak, TAK – og lidt om status på graviditeten ♥

Tusinde, tusinde tak for alle jeres søde beskeder og kommentarer til vores lille julenyhed i forleden.
Det er helt overvældende, og det betyder meget mere, end I overhovedet aner! ♥
Det har især været rart at høre fra andre, som også har nuppet en efternøler og har kunnet fortælle, hvordan det har beriget deres familier – det er jo lige præcist det, vi også håber på – men nogle gange kan vi altså stadigt godt blive overmandet af panikangst over, hvad det mon er, vi dog har kastet os ud i 😉

Det er dejligt for os alle at nyheden nu er ude – børnene behøver ikke længere at værne om så stor en hemmelighed (hvilket er svært, når det i forvejen er problematisk at holde tand for tunge om de almindelige julegaver 😀 ), og jeg behøver ikke længere at gå og suge maven ind og overveje alt for nøje, hvad jeg hopper i af tøj.

Jeg er heldigvis ovre det første trimester, som denne gang har budt på massiv kvalme – hvilket jeg ellers ikke oplevede under mine første graviditeter. Det har simpelthen været så hårdt og nærmest helt invaliderende – og da jeg fx var i Barcelona med min veninde var det nærmest på sit højeste – så friturestegte tapas, der sejlede i olie var ikke just det, jeg havde allermest lyst til 😀

Reklamelinks til mit outfit: Bluse: Ganni (der er 40% rabat på stort set hele Gannis kollektion lige her) -.- Nederdel: & Other Stories -.- Stiletter: Ganni

Jeg føler allerede, at jeg er kæmpestor i forhold til, at jeg ikke er længere henne, og billederne her er der også nogle uger gamle – ellers havde jeg vist ikke kunne klemme mig ned i den lædernederdel mere 😉 Men okay; det er altså også 8 år siden, at jeg sidst var gravid – så måske jeg bare har glemt, hvor hurtigt det i virkeligheden går.
Jeg kan også godt mærke på andre områder, at jeg ikke længere helt har styr på, hvordan det nu er, man er gravid. Hvilke kosttilskud skal man tage, hvad må man spise, hvad skal man gøre – og hvad må man absolut ikke gøre? (der er en del, kan jeg så godt afsløre) – og min læge går tilsyneladende ud fra, at hun ikke behøver at gennemgå det med mig, når jeg nu er 3. gangs gravid – så hvis nogle af jer lige kan give mig et brush up kursus, er jeg lutter ører 😀

Jeg har dog downloadet et hav af graviditetsapps (hvilke kan I  mon anbefale som de bedste?), som ikke rigtigt var så udbredt ved mine første graviditeter – det er en stor hjælp til lige at holde styr på, hvor langt jeg mon er henne – for det kan jeg godt afsløre, at jeg slet ikke har styr på på samme måde som i 1. graviditet hvor jeg uden at tøve kunne nævne det, når nogen spurgte. Nu står jeg i stedet og klikker mig desperat ind på en app for at finde ud af det og føler mig som verdens dårligste mor 😀

Som jeg også kort var inde på før, så er graviditeten desværre ikke helt forløbet, som man helst kunne ønske sig det – og det skal jeg nok skrive mere om en af de næste dage. Men det gør også, at vi nok ikke helt har engageret os alt for meget i det endnu, og sammenholdt med, at vi har to børn og en travl hverdag – og at jeg endnu ikke mærker spark eller har jordemoderbesøg osv. så fylder det ikke så meget i vores hverdag endnu – især ikke nu, hvor jeg heldigvis ikke længere er ramt af kvalme.

Men forhåbentlig kommer det snigende lige så langsomt – og jeg glæder mig også til at kunne købe de første små ting – for det er faktisk virkelig begrænset, hvad vi har tilbage fra de to store børn, så til min mands store fortvivlelse, så skal der stort set købes nyt af det hele. Det er jeg derimod sjovt nok svært begejstret for 😉

Foto: Malene Porup

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • …Hold da helt op, hvor ser du godt ud, og stråler på disse fotos…. Det er ikke kun din nye fotografs fortjeneste 🙂 Jeg blev selv mor i december sidste år, med termin d. 25. Jeg var også lidt nervøs for, om baby ville melde sin ankomst d. 24. Baby valgte dog at komme i begyndelsen af julemåneden…..

 • Kæmpe tillykke!!! Glæder mig til at følge dig. Er selv gravid med tredje barn og er 11 uger henne. Sjovt med den kvalme. Har heller ikke oplevet det før, men denne gang er det helt skidt. Det er svært at holde den kørende på job.

  • Også et kæmpestort tillykke til dig – så følges vi jo næsten ad! 🙂
   Og ja, det er altså lidt pudsigt at det først kommer her 3. gang.
   Jeg har jo heldigvis mulighed for at være fleksibel i forhold til mit arbejde, men til gengæld så er der ingen kære mor i forhold til mine opgaver, hvis jeg ikke selv får dem lavet 😀
   Jeg kan dog trøste dig med, at kvalmen lettede omkring 12. uge hos mig – så forhåbentlig går det på samme måde hos dig ♥

 • Yeah! Kæmpe tillykke!!! Glæder mig til at følge dig. Er selv gravid med tredje barn og er 11 uger henne. Sjovt med den kvalme. Har heller ikke oplevet det før, men denne gang er det helt skidt. Det er svært at holde den kørende på job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *