Når der er lidt for meget modvind på min vej…

I lørdags kom vi hjem efter en time på et loppemarked her på Østerbro, solen skinnede, vi havde en helt dag med masser af solskin og helt uden planer – men i løbet af et splitsekund splintrede min datters skrig idyllen, og da jeg kom løbende op til hende, stod det hurtigt klart, at intet i vores lille familie helt ville blive som før igen.

Vores højtelskede lille kattekilling Bacio, som flyttede ind i vores hjem og hjerter for 4 måneder siden, havde på ulykkeligste vis fået viklet snoren fra en legepind rundt om halsen – og den anden ende rundt om et bordben, så hun helt grusomt var blevet kvalt i snoren.
Det er kun et halvt år siden, vi måtte begrave vores 15 år gamle kat, og at vi nu for anden gang på 6 måneder skulle begrave en kat, var helt forfærdeligt for børnene – ja og også for vi voksne. 
At det tilmed var sket på så voldsom og grusom en måde, gjorde det bestemt ikke bedre, og vi har brugt de seneste dage på at tale det igennem med børnene igen og igen – og på at mindes verdens fineste kat, som lynhurtigt fik tiltusket sig en kæmpe plads i vores hjerter ♥

Det var desværre bare endnu én i rækken af ting, som lige nu slet ikke går, som det burde gøre for vores lille familie, og jeg må ærligt indrømme, at jeg de seneste måneder mere end en enkelt gang er stoppet op for at overveje, hvornår lykken mon vender og atter tilsmiler os. Det må da snart være vores tur, for pokker!
Det føles ikke fair med al den modgang, det føles faktisk bunduretfærdigt, og det kræver i høj grad at min mand og jeg har ualmindelig godt øje med hinanden for at kunne række ud og gribe, hvis den ene af os snubler undervejs.

Det er så supertarveligt, og meget arketypisk bloggeragtigt at hinte om ting, som man alligevel ikke kan fortælle helt, det ved jeg godt!
Og alligevel gør jeg det.
Nogle gang er man nemlig nødt til at sige højt, at der er ting, som lige nu ikke kan siges højt. På den måde bliver der forhåbentlig åbnet lidt op for talestrømmen igen, når jeg ikke føler, at jeg går og lusker omkring og skjuler noget for jer, hvor alle de usagte ting kan gøre det ualmindelig svært at sige ret meget andet…

Der er visse historier, som ikke er mine at dele her på bloggen, men der er også andre ting, jeg rigtig gerne vil og kan fortælle om. Svære ting, som lige kræver en anelse mere mod, accept og afklaring, før jeg kan åbne mere op.

Og indtil da, har jeg simpelthen brug for bloggen her, kan jeg mærke. Jeg har brug for at få lidt normalitet og hverdag på programmet igen. Jeg har brug for at svælge i smukke materielle forelskelser, jeg kan dele med jer herinde, jeg har brug for at fortælle om de fine oplevelser vi heldigvis også har i familien – og jeg har i den grad brug for at gøre noget af det, jeg elsker allermest – nemlig at skrive her på bloggen ♥

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hvor er det bare frygteligt med jeres kat… Kan godt forstå din datter er ekstra ramt af at finde den sådan… krydser fingre for at jeres held snart vender!!

 • Det gør mig virkelig ondt og læse, at jeres lille skønne Barcio ikke er her mere…..Og at I i det hele taget er hårdt ramt…..Godt at fidusen har en så kærlig mor, der på bedste vis kan trøste og lindre hende efter sådan en dramatisk oplevelse (det foto siger mere end 1000 ord. Lisbeth)…..Håber at I alle snart får noget medvind. De varmeste hilsner…

 • Den største medfølelse herfra. Svært at forholde sig til de andre ting, men da vores egen kat blev kørt over en morgen for et par uger siden, kan jeg kun forestille mig hvor frygteligt det er at miste to katte på så kort tid. Og som du skriver, på så tragisk en facon for jeres lille killing. Det havde jeg aldrig forestillet mig kunne ske, men vil tænke over det næste gang vi skal have killinger!

  • Nej det er virkelig også et sammenfald af rigtig mange forskellige uheldige ting for at det kunne ende på den måde, og det ramte så desværre vores lille kat…
   Og hvor er det forfærdelig med jeres kat også – man kan jo desværre ikke skærme dem mod alt, hvis de også skal have lov at leve et godt katteliv ♥

 • Kondoler med jeres tab, det var godt nok ikke en rar oplevelse for din datter, eller jeg andre i familie.
  Vi har selv en lille hund, så ved godt hvor hurtigt de små kræ bliver som en del af familien og betyder alt.

 • Åh Lisbeth, er rigtig ked af at jeres elskede lille kat er død.
  Og også ked af at andre ting i livet ikke går godt. Håber på medgang og er glad for at du har lyst til at skrive på bloggen igen.
  Stort kram fra Maria

 • Kæreste Lisbeth <3

  Jeg ville sådan ønske, at I ikke skulle alt det igennem. Heldigvis gør vores kriser os stærkere, men det er på ingen måde nemt at forstå midt i det hele og intet giver mening.
  Du ved hvor jeg er og du ved jeg forstår bedre end de fleste hvad I går igennem <3
  Ville ønske jeg selv havde overskud til at være der for dig, men lad os hjælpe hinanden.

  Kram og alt god karma og energi jeres vej <3
  I fortjener kun det bedste !

  Bedste hilsner
  Pernille
  http://www.pforpernille.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *