Når der er rabat på alle ens favoritter og man shopper lidt for meget…
Boozt kører en gang i mellem med nogle gode rabatter, og det kan altså godt betale sig at holde øje – og måske løbende putte ting på sin favoritliste, så man er klar til at shoppe løs, når de gode rabatter kommer i spil 😀 – og der er en god rabat længere nede i indlægget her!

Men altså; det kan jo sådan set også godt være pænt farlig – hvis man sådan har samlet til bunke gennem et længere stykke tid, og man måske muligvis bliver grebet lidt af panik, så man ikke helt kan vælge – og måske ender med at vælge det hele… altså – rent hypotetisk naturligvis 😉

Ej for at være helt ærlig, så har jeg faktisk ikke shoppet tøj i ualmindelige tider. Jeg købte lidt, da vi var i Barcelona for nyligt, men ellers har der faktisk været længe mellem snapsene. Kender du ikke det, hvor man shopper sådan lidt i stimer – der kan gå lange perioder, hvor man slet ikke finder noget at forelske sig i – og på andre tidspunkter, så kan det være svært at trække i håndbremsen?

Om ikke andet, så kan det da være en meget god forklaring overfor sin mand, når man har svunget dankortet 😛

Her er de ting, jeg har haft på min favoritliste hos Boozt det seneste stykke tid – en del af det er også røget direkte i indkøbskurven – jeg skal nok vise det frem herinde når jeg modaget det 🙂
– og nu hvor jeg lige har siddet og lavet kollagen kan jeg se, at alt på min ønskeseddel er i blå nuancer – haha, blue is the new black, i hvert fald hos mig 😀

Hvis du selv vil nå at shoppe med 20% rabat hos Boozt, så kan du nå det frem til midnat, hvis du bruger koden WOW20 lige her

Blå kjole fra Designers Remix -.- Shorts fra Baum und Pferdgarten -.- Lyseblå kjole fra Designers Remix -.- Strikket bluse fra Munthe -.- Prikket nederdel fra Ganni -.- Prikkede bukser fra Ganni -.-  Lyseblå skjortekjole fra Ralph Lauren

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

  • Den strik er farligt fin 🙂 Du er trofast med din stil…..mange af disse udvalgte favoritter ligner noget du allerede har og helt sikkert er glad for…..og så er det jo bare at holde fast i det 🙂 …..Hilsen en trofast læser, der er på barsel og derfor hygger sig pt med at læse tilbage i bloggens arkiver, når baby sover…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *