Et helt klassisk Lisbeth-outfit – striber på striber….

Indlægget her skulle oprindeligt have været udgivet i torsdags – men somehow er noget gået galt i processen, så nu får I det altså med et par dages forsinkelse 😀

Da vi var i Barcelona, fik vi på vanlig vis shoppet en del – også selvom vi både røg ind i en søndag, hvor alle butikker i Barcelona konsekvent holder lukket, samt en 1. maj, hvor vi ikke lige havde overvejet, at det jo netop er arbejdernes internationale kampdag, og at det altså derfor også var gældende i Spanien, hvor alt har lukket.
Det glemmer vi så aldrig igen! 😀

Da vi gik rundt i en gigantisk Zara kom min veninde Camilla pludselig hen og sagde: ej jeg fandt nogle shorts, der bare lige er dig! De er nemlig mørkeblå og med striber 😀 – og det har hun jo nok i virkeligheden fuldstændig ret i! – når jeg kaster et blik ind i mit garderobeskab, består langt størstedelen af stribet tøj i enten mørkeblå eller lyseblå nuancer. 
Det er for mig et virkelig klassisk og tidsløst valg, og jeg synes personligt selv, at man sagtens kan gå den vej, uden at det bliver ensformigt og kedeligt – selvom jeg også godt er klar over, at det nok er et spørgsmål om smag og temperament.
Det gode er jo, at stort set alt tøjet i min garderobe kan mixes og matches på kryds og tværs -og så har man pludselig mange flere outfits at vælge mellem 😀

Reklamelinks: Shorts: & Other Stories (et par år gamle) -.- Skjorte: Zara -.- Loafers: H&M -.- Stråtaske: Zara -.- Solbriller: Gucci

Vi har tilbragt dagen i det sløveste tempo overhovedet – og det nyder vi i den grad! Vi lagde ud med brunch på yndlings Wulff og Konstali, så var vi forbi min veninde, der netop i går havde fået nøglerne til deres nye hus, og ellers har vi bare spist ispinde i solen, mærket græsset mellem bare tæer og nydt det helt fantastiske solskinsvejr.
I aften skal yngstebarnet og jeg være alene hjemme – så vi har bestilt en kæmpe portion indisk mad via Wolt – den app er ganske enkelt genial, og jeg kan slet ikke få armene ned over, at de for et par uger siden har udvidet deres leveringsområde, så de nu også leverer herhjem til (tidligere leverede de til lige præcist to gader væk fra vores hus, så jeg havde alvorligt overvejet at bestille til en andens adresse og bare stå og vente udenfor 😀 ).
De har aftaler med alverdens lækre restauranter – og altså ikke det klassiske snaskede take-away, som man ellers typisk kan finde på lignende apps – og så kan du hele tiden følge din ordre via app’en – og endda se live på et kort, hvor buddet befinder sig, når de er på vej med din ordre 😀
Hvis du ikke er oprettet hos dem endnu, så download appen på din mobil (Wolt hedder den) og brug koden ITSFASHIONBABY når du opretter dig, så får både du og jeg 50 kr i rabat på vores næste ordre ♥

Derudover er der jo Eurovision, og vi skal uden tvivl sidde og heppe med på Danmark – hvis ellers vi formår at holde os vågne så længe 😀
Det der med alenetid med sit barn, det kan altså bare noget!

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *