Når man trænger til weekend ovenpå weekenden ;)

Pyha – kender du de der weekender, hvor man faktisk næsten tæller ned til mandag morgen, fordi der så er ro til at koncentrere sig, til at holde fokus på sine egne opgaver og til at kunne overlade sit afkom til andre kompetente voksne i de fleste dagtimer? 😉
Sådan en weekend havde jeg forleden!

Ej det giver selvfølgelig lidt sig selv, at de weekender heldigvis bliver færre og færre i takt med, at børnene bliver ældre, men vi havde nok – ærligt – fået proppet lidt for mange ambitiøse planer ned i denne weekend, og selvom børnene uden tvivl har elsket hvert et sekund, så har vi voksne bare ikke nået at puste ret meget ud, før vi faldt omkuld i sofaen søndag aften. Eller… faktisk faldt jeg i søvn, da jeg puttede børnene, men det siger så nok også lidt om, hvor træt jeg var 😀

Fredag eftermiddag skulle vi have alle drengene fra min søns klasse med hjem efter skole. De går i 2. klasse nu, og det er simpelthen sådan en skøn drengegruppe – vi havde et andet forældrepar til at hjælpe os, og så var der ellers dømt rundbold, gemmeleg og fangeleg, før vi alle spiste pizza ude på terrassen. Hold nu OP hvor er livet som husejer altså helt fantastisk dejligt, hvis du spørger mig! ♥
Efter aftensmaden stod den på slik og filmaften, og da vi endelig smed alle 13 børn i seng ved 23-tiden, sov alle mand indenfor 5 minutter 😀

Efter morgenmaden (dagen startede sjovt nok voldsomt tidligt, hvor den første vågne fik vækket resten af flokken) blev de så småt hentet af forældrene, og jeg er ret sikker på, at de fleste af dem tog sig en ordentlig eftermiddagslur senere på dagen.
Personligt synes jeg, det er guld værd at lære børnenes klassekammerater at kende rigtig godt, når de på den måde er hjemme hos os – og jeg husker selv tilbage på de arrangementer fra min egen barndom som noget af det bedste, vi kunne lave i pigegruppen i klassen.
Og når vi så netop har et hus med masser af plads og en stor have, så er det jo oplagt – selvom jeg da også ærligt vil indrømme, at det vist ikke kun var børnene, der havde brug for en lur efterfølgende 😉

Søndag var vi så på den igen! I min datters klasse holder man fællesfødselsdage med de andre børn, der har fødselsdag tæt på én selv (min mening om det koncept kræver så vist et heeelt indlæg for sig selv 😉 ), og vi havde besluttet os for den nemme løsning med at hive alle ungerne med en tur i Leo’s Legeland.
Så slipper man for at sørge for noget som helst selv, børnene har en fest – og ja det virker jo umiddelbart som en winwin-situation, kunne man mene…
Først og fremmest, så kunne jeg hurtigt komme i tanke om sådan ca. 100 andre steder, jeg hellere ville befinde mig i strålende sol på en søndag, end lige netop i Leo’s Legeland… Dernæst, havde vi måske undervurderet selve togturen med 27 meget spændte, meget aktive og meget højlydte 0. klasses børn – lad mig bare sige, at jeg for alvor har fået fornyet respekt for min datters klasselærer 😀

På togturen hjem røg vi så ind i en bombetrussel på Hovedbanegården, så tre togskift og en times forsinkelse senere kunne vi endelig overlevere alle 27 børn til deres forældre – og SÅ kan jeg også godt afsløre, at jeg var helt færdig 😀
Det har været en hyggelig weekend – slet ingen tvivl om det, men det passer mig glimrende, at vi nu kan se frem til en skøn forlænget weekend helt uden nogle planer overhovedet – andet end dem, vi spontant beslutter os for at putte ind i programmet ♥

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *