Fra rulleskøjter til et Segboard?

Reklame – i samarbejde med avXperten

Det er simpelthen SÅ fantastisk at foråret endelig har gjort sit indtog, og at de lune solstråler lokker os udenfor – væk fra vores vinterhi foran brændeovnen eller i sofaen.

Begge børn herhjemme har stort set levet udenfor den sidste uges tid, og pludselig behøver man slet ikke at tvinge dem ud i at skulle pakke Playstation og iPad væk – det kommer helt af sig selv, og jeg behøver vel næppe at nævne, at det er noget, man klapper af i hænderne som Mor 😀

Noget af det, de især har brugt deres energi på den sidste uges tid, er rulleskøjter. De nyder i høj grad, at de kan bevæge sig rundt på en helt ny måde, og det er en kæmpe fordel, at vi bor på en blind villavej, hvor trafikken er stort set ikke-eksisterende. Det gør ligesom det hele en del lettere, når der ikke konstant skal en voksen med til at holde øje og passe på.

Min søn har imidlertid også kastet sin kærlighed på et Segboard – kender I mon dem? Han forklarede meget diplomatisk til min mor, at det er et skateboard med motor 😀 – det er jo nærmest en Segway  – bare uden styrepinden, så derfor tænker jeg også, at den kræver lidt mere balance, fordi man netop ikke har noget at holde ved.

Nogle af de ældre drenge på skolen har det, og jeg kan godt forstå, at en 9-årig dreng også brændende ønsker sig sådan et, men som Mor er jeg alligevel en smule tilbageholdende. Er der mon nogle af jer, der har erfaring med dem?

De er dog heldigvis noget billigere, end jeg havde regnet med – du kan få et Segboard helt ned til ca. 1300 kr – jeg havde på en eller anden måde regnet med, at de kostede en mindre formue…

Men altså; er de sikre nok? – og ja; det er jeg jo reelt set nok godt klar over, at de er, for ellers var de ikke blevet godkendt herhjemme 😀 Men er de nemme at køre rundt på? – og er der nogle af jeres børn, der har prøvet dem?

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Min dreng på 8 fik et i fødselsdagsgave. Vi havde inden kigget videoer på Youtube, der er også nogle gode begynder klip. Det tog ham vel små 3 dage og nu kører han helt sikkert på det. Jeg vil faktisk synes, at det har været nemmere for ham og også mere sikkert end rulleskøjter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *