Hjem til Thy ♥

I går morges pakkede vi bilen og satte kursen mod Thy.

Hjem til Thy.

Det er en lige lovlig lang tur fra det københavnske, og derfor er det desværre alt for sjældent, vi tager turen – men til gengæld er vi der så også altid lidt længere tid af gangen – og det kan altså også noget!

Så vi har tid til at komme helt ned i gear. Lige nu sidder min mand og ser TV, min søn læser i et blad og min datter leger med sine medbragte barbiedukker (der faktisk stammer fra min egen barndom), mens katten slænger sig i en lænestol.
Der er ro over hele familien, og det nyder vi i den grad!
Senere skal vi på opdagelse i lokalområdet; besøge en jættestue, se et lokalt whiskydestilleri og selvfølgelig den obligatoriske tur til Vesterhavet, hvor man kan blive rusket godt igennem og få indsnuset den friske havluft – se lige den fantastiske natur på billederne, som jeg tog en anden gang, vi var heroppe ♥

Børnene er også altid en tur i den lokale svømmehal, som slår de københavnske med flere længder – og så skal vi spille brætspil, spise brun sovs, drikke Thy Pilsnere, smovse flødeboller herfra (jeg siger det bare, de laver dem med P-tærtebund!!) og sove længe – aaaah!

Det er skønt at komme hjem – og selvom jeg er mor til to, husejer og har boet i København de sidste 16 år, så siger jeg altså stadigt “hjem” når jeg skal hen til mine forældre – er jeg mon den eneste, der har det sådan? 😀

 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *