Hvordan passer man på sit blonde hår i poolen?

Hårprodukterne er modtaget i gave

Dagen inden vi rejste, var jeg forbi min frisør til en særdeles tiltrængt klipning og lyse striber. Det var perfekt at rejse af sted med lækkert “nyt” hår, men jeg var også nødt til at få nogle gode tips af hende, så jeg kunne holde det ordentligt, mens vi er væk.

Saltvand, sol, pool og klorvand i hanerne er ikke just den bedste behandling, og i værste fald man man faktisk ende med grønt hår pga klorvandet i poolen 😳

Det ideelle er selvfølgelig at undgå at håret kommer ned i klorvandet – men det er ærlig talt stort set umuligt, når man rejser med børn og gerne vil lege med dem i vandet.

Derfor gælder det om at gøre håret vådt i alm vand, før man hopper i – så håret ikke suger lige så meget klor. Man kan evt også putte balsam i håret før man hopper i – men det tænker jeg næsten ikke at hotellerne vil være ret glade for?

Og skulle uheldet være ude, så kan man enten smøre sit hår ind i Heinz tomatketchup (Yes, den er god nok 😄) eller opløse en treo eller aspirin brusetablet i noget vand og fordele det i håret. Ved begge metoder skal det skylles ud efter 10 minutter.

Jeg har medbragt Maria Nila sheer silver serien – både shampoo, balsam og hårkur, som hjælper med at bibeholde det kolde look til mit hår, som jeg gerne vil have samtidigt med at det giver mit hår fugt – som også gør at det ikke suger så meget klorvand.

I modsætning til andre hårserier med lillanpigmenter, så føler jeg faktisk at den her serie direkte plejer mit hår (nogle af de andre er ret kradse, så dem bruger jeg slet ikke ved hver hårvask) og derfor behøver jeg ikke at skifte med alm shampoo mens vi er af sted.

På Koh Kradan, hvor vi bor lige nu, er der dog kun rødt hår (edit: rødt VAND selvfølgelig 😀 ) i hanerne, så man må ikke vaske håret. Derfor kører jeg det vilde naturlige saltvandslook og priser mig lykkelig for, at jeg også har en tørshampoo fra Maria Nila med i kufferten – ellers var det blevet nogle lange 5 dage her 😄

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *