Vores store familierejse – change of plans…

Reklame  – Jysk Rejsebureau har givet os rabat på en del af rejsen

I morgen er der kun en enkelt uge til, at vi hanker op i kufferten, sætter kursen mod lufthavnen og derefter vinker farvel til Danmark, kulde, dagligdag, leverpostejsmadder, vasketøj og rutinerne.
En uge! Det er jo helt skørt!

Det har egentlig hele tiden været meningen, at vi selv skulle planlægge hele vores rejse, og at det var noget, vi kunne hygge os med på de lange mørke efterårsaftener herhjemme. Det havde jeg faktisk glædet mig rigtig meget til, og selve flybilletterne var da også købt og betalt med henblik på det.

Men; derefter skete der to ting, som gjorde at vi var nødt til at ændre de planer.

Dels har jeg været ualmindelig meget syg den seneste tid, så jeg på ingen måde har haft det tid og den overskud, det krævede – og så var der også en anden ting, jeg ikke just havde kalkuleret med…

Hvor jeg er typen, der ELSKER at drømme, researche og planlægge, så er min mand mere en af dem, der helst vil have nogle instruktioner, han kan føre ud i livet. Og det er jo nok i virkeligheden også derfor, vi passer så fint sammen. Jeg lægger planerne, og han fører dem ud i livet – som min datter så fint udtrykker det: “mine forældre er vildt gode til at samarbejde – min mor siger hvad der skal gøres; og så gør min far det” – haha! 😀

Men i hvert fald, så blev det en kæmpe stressfaktor for min mand at sidde og kigge på hoteller, finde de bedste beliggenheder, finde ud af hvad der passede ind hvornår ift vores rute – og især når jeg så var syg og ikke kunne hjælpe ret meget.

Derfor kastede vi til sidst håndklædet i ringen og teamede op med Jysk Rejsebureau.
Vi havde som sagt købt vores flybilletter, og vi havde også lagt os fast på selve rejseruten i Thailand – hvilke steder ville vi besøge hvornår. Men det med at få fundet hoteller, der lå de rigtige steder, passede ind i vores budget og ikke mindst levede op til vores liste med krav (der var en del), det havde vi simpelthen brug for hjælp til.

En sød ansat fra Jysk Rejseburaeu ringede mig op og tog en lang snak omkring vores ønsker, behov og budget – og ud fra det, så sendte de mig en mail med forslag til vores rejse. Ved nogle af hotellerne var der flere alternativer, og så havde de beskrevet, hvad hvert valg ville indebærer. Et af stederne kunne vi fx spare 5.000 kr ved at vælge et hotel på en nærliggende ø fremfor den helt specifikke ø, vi havde udset os – og et andet hotel var virkelig lækkert, men til gengæld var der semi-åbent badeværelse, som vi ellers havde frabedt os, fordi børnene er rædselsslagne for, at der i så fald kommer slanger ind 😀

Derfor tog jeg lige en sidste snak med dem over telefonen og voila – så var hele turen pludselig faldet på plads!
De har endda formået at forhandle ekstra rabatter hjem for os, som vi ikke havde fået, hvis vi selv havde booket hotellerne – så alt i alt er det en winwin situation.
Jeg er virkelig glad for, at vi har fået skræddetsyet vores rejse præcist som havde vi selv stået for alt – der er altså ikke noget med, at man skal sidde og vælge ud fra de færdige tilbud de har på hjemmesiden. Det kan man selvfølgelig godt, men man kan også bare bruge dem som inspiration og ende med at få helt sin egen rejse ud fra de ønsker og behov man har.

Vi har selv valgt at stå for transporten rundt i Thailand – der har vi brug for lidt fleksibilitet ift hvornår på dagen vi rejser rundt, så den del ordner vi, når vi er fremme på de enkelte destinationer.

Det har virkelig været en kæmpe lettelse at få de sidste detaljer på plads, og først nu er vi for alvor begyndt at glæde os og planlægge hvilke ting, vi skal lave undervejs – og YAY hvor bliver det godt!!

Jeg vender tilbage med et indlæg om, hvordan vores rejserute er endt ud med at være – og så håber jeg sådan, at nogen af jer kan komme med rejsetips til de forskellige destinationer.

Jeg vil gerne lige tilføje, at godt nok er indlægget markeret med reklame, men vi har altså ikke fået turen forærende af Jysk Rejsebureau (desværre) – og ej heller har de betalt størstedelen af den. Vi står selv for hele turen til Dubai, vores flybilletter og så har vi fået rabat på en mindre del af hoteludgifterne i Thailand. 
Den vigtigste grund for os til at lave samarbejdet har ganske enkelt været befrielsen ved, at nogen har taget over på den sidste del af forberedelserne – og det må man sige, at de i den grad har gjort!

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *