En weekend med stikket trukket helt ud

Den seneste måneds tid har jeg haft lige vel meget arbejde ift hvad jeg egentlig normalt takker ja til, fordi jeg også skal have hele familiekabalen til at gå op og netop har prioriteret mit arbejdsliv på denne måde for at have mere fleksibilitet i hverdagen.

Men det er også svært at sige nej, når de ekstra gode og helt vildt sjove og udfordrende opgaver banker på, så jeg har løbet lidt stærkere i en periode, og det går såmænd nok også!
Til gengæld har det derfor også været tiltrængt og dejligt at kunne trække stikket her i weekenden og koble helt ud sammen med familien. 
Min mor og storebror har været på besøg fra det jyske for at skyde julehyggen i gang sådan for alvor – og det har vi gjort!
Der er blevet lavet nissefis, indtaget pebernødder i uartige mængder, pyntet endnu mere til jul, været på julemarked, set på juleborde hos Royal Copenhagen og så har vi været ude at fælde juletræ.

Vi har den hyggeligste tradition hvert år, hvor vi tager til Dyssegården i nærheden af Roskilde, hvor vi selv er ude at fælde vores træ. Det er også her, vi køber både and og flæskesteg som har haft et dejligt liv på selve gården, hvilket tydeligt kan smages. De seneste par år er der kommet flere og flere nye tiltag på gården i takt med at folk er begyndt at strømme til – vi er fx altid ude at jagte nisser på en nissesti, man kan få en ridetur på et æsel eller en tur i hestevogn, der er æbleskiver og gløgg i den gamle lade – ja i det hele taget så er der komprimeret julehygge for alle pengene, og jeg ELSKER det!

Du kan læse mere om Dyssegården her.

Er der mon nogen af jer, der kender stedet?

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *