Num Noms – den helt nye legetøjsdille

♥ Reklame – i samarbejde med Num Noms ♥

Har du mon hørt om Num Noms?
Det er en ny legetøjsdille, som allerede er i gang med at brede sig ud blandt små barnlige sjæle med lynets hast – og nu hvor jeg har stiftet bekendtskab med dem sammen med min datter, må jeg sige, at jeg så absolut godt kan forstå det.

Sådan helt enkelt fortalt er det små pakker med en Num og en Nom. Det ene er et “cover” som min datter kalder det – der er formet som fx en is eller en kage – og det andet er selve basen, som kan være en neglelak, en læbepomade eller fx en blinkende ring.

De dufter alle af en bestemt frugt, kage, isvariant osv. – og ved at kombinere en Num, med en Nom kan man derigennem lave sine helt egne opskrifter – som fx en aprikos-cupcake, en chokoladeis eller fx en donut med jordbærsmag 😉

De kommer i et utal af forskellige varianter – og ligesom med LOL Surprise, så er overraskelseselementet og hele delen med at samle på dem også en vigtig ting her.
Der medfølger et stort ark med alle de varianter, der indtil nu findes – og så kan man sidde og krydse af, hvilke man har været så heldig at få.
Nogle af dem kommer i en “mystery pack” hvor du ikke på forhånd kan se, hvilken det er – og så er der også nogle varianter, der er ekstra sjældne – så der går lidt sport i at få samlet lige netop dem , og det gør dem oplagt til at bytte med sine veninder.

Priserne starter helt nede på 34 kr for en pakke, hvilket gør, at de er geniale som fødselsdagsgaver til klassekameraterne, kalendergaver og andre små lejligheder – og så kan du få større æsker og pakker fra ca. 90 kr og op, hvis hele sparegrisen skal slagtes 😉

Min datter er meget fascineret af de små flasker neglelak og de fine lipgloss med glimmer – det appellerer til hendes indre glimmergås – hun er ganske enkelt helt tosset med det.
Sammen med veninderne har hun brugt ret lang tid på at “opfinde” opskrifter ved at blande Nums og Noms – altså ved at putte forskellige “covers” ovenpå baserne (lipgloss og neglelak) og eftersom alle har en meget kendetegnende duft – så har de siddet og duftet til deres creationer og ud fra det forsøgt at gætte sig til, hvordan de mon ville smage i virkeligheden.

Legetøjet appellerer til børnene på så mange forskellige planer, at der er timevis af leg gemt i dem. De kan lave små retter, lægge neglelak, bytte med veninderne – ja og så sidder min datter altså også og laver rollelege med dem som de små nuttede figurer de nu en gang også er ♥

Du kan læse mere om Num Nom på Facebooksiden her – og du kan bl.a. købe dem lige her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *