Rabatkoder til din kæreste til en pakkekalender til dig ;)

Reklame – en dejlig juleoverraskelse i samarbejde med Pakkekalender.dk

Du kender det sikkert; det meste af november og stort set hele december farer du rundt, forsøger at sprede hygge og sørger for at indkøbe gaver, julekalendere, pakkekalendere, and og juletræ for at glæde hele familien.
Men er der mon nogen, der huske at forkæle dig?

Jeg plejer altid at komme med hentydninger, hints og til sidst meget direkte opfordringer til min mand for at sikre, at der venter et eller andet til mig i december måned – hvilket et enkelt år resulterede i en julekalender med et medfølgende brev med “så vil jeg ikke høre mere brok fra dig” – men altså; whatever works 😀

Nå men Pakkekalender.dk har faktisk gjort det ret let for os, at sørge for, at det er let for vores mænd at forkæle os! 😉

De har nemlig lavet nogle færdiglavede pakkekalendere til kvinder, som man kan lokke sin mand til at købe – eller alternativt selv investere i, hvis man vil være helt sikker på at kunne gå en overraskende december i møde 😉

Min mand påstår hårdnakket, at det er en måde at købe aflad på – haha, jeg er sådan set lidt ligeglad, hvordan han opfatter det, så længe jeg bare også bliver forkælet lidt i december måned, nu hvor jeg har så travlt med at sørge for alle andre 😉 Og jeg har faktisk flere gange før nydt godt af de lækre pakkekalendere derfra, så jeg kan garantere, at der er gode ting i vente. Cremer, neglepleje, chokolade, julepynt og en masse andre lækre ting kan du glæde dig til ♥
Det kribler allerede i fingrene på mig for at åbne de fine pakker, der ligger og lokker herhjemme… og jeg kan måske heller ikke heeeelt sige mig fri for at have mærket på nogle af dem og rystet dem for at forsøge at gætte, hvad de indeholder – ehrm 😀

Jeg har lokket Pakkekalender.dk til at give en rabatkode til mine søde læsere – egentligt primært med henblik på at I kan dele den videre til jeres mænd, så de kan overraske jer med en pakkekalender 😀

Hvis du bruger koden JUL17 så får du 12% rabat på alle deres produkter – og du kan faktisk både købe til mænd, kvinder, drenge, piger, bedsteforældre osv.

Til de voksne er alle gaverne allerede pakket ind – så bliver det vist ikke nemmere 😉 – og til børnene kan du både vælge selv at pakke dem ind eller at modtage dem færdigtindpakkede.
Og som et lille funfact kan jeg nævne, at de første gaver allerede bliver pakket ind i august for at nå at blive klar til jul – gad vide, om de så har nissehuser på? 😛

Er jeg mon den eneste voksne, som også elsker tanken om en pakkekalender? Eller  er der flere af jer, der er med på det hold? 😀

Du finder de færdiglavede pakkekalendere her – og rabatkoden er som sagt JUL17

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *