Så er vores pakkekalender i hus – den nemme og gode løsning ;)

tips og ideer til pakkekalender til drenge og piger også færdiglavede nemme og billige.

024

009


Jeg synes simpelthen, at tiden er fløjet af sted de seneste uger, og nu er der pludselig ikke lang tid til december, hvor børnene forventningsfulde springer ud af sengen hver dag for at tjekke, hvad nisserne mon har begavet dem med i nattens løb.

Jeg lagde egentlig ud med rigtig gode ambitioner om selv at købe kalendergaver til begge børn i år -og jeg har også de første gaver til at ligge gemt i et skab. Desværre kom jeg bare ikke så meget længere end det – især Trutten er i en alder, hvor det er voldsomt svært at købe gaver til ham, uden at det løber op i voldsomt store beløb, og derfor har det også trukket ud med at få købt kalendergaverne.

Nu har jeg smidt håndklædet i ringen og børnene får i stedet de færdiglavede pakkekalendere fra LirumLarumLeg*. Vi prøvede én af dem med stor succes for to år siden, så i år får de én hver.

tips og ideer til pakkekalender til drenge og piger også færdiglavede nemme og billige.

tips og ideer til pakkekalender til drenge og piger også færdiglavede nemme og billige.

 

Der står på hjemmesiden, at pakkerne både indeholder noget kreativt, noget klassisk, noget sjovt og noget udfordrende – så jeg håber på og satser på, at det bliver et hit hos dem begge. Jeg kan i hvert fald huske fra vores kalender for to år siden, at det var pakker fra gode, velkendte mærker som fx Schleich, Djeco osv.

Pakkerne er pakket ind i fine gaveposer, når man modtager dem -så jeg kommer til at være næsten lige så spændt som børnene, når der skal åbnes pakker hver morgen 😀

Du finder en samlet oversigt over alle de forskellige muligheder for færdiglavede pakkekalendere lige her* – og hvis du bare mangler enkelte ting at supplere op med til de gaver, du allerede selv har købt, så kan du finde en oversigt over kalendergaver her*

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *