En magisk Jul i Tivoli

Reklame – i samarbejde med Tivoli ♥

Vi har efterhånden fået skabt os en bunke hyggelige juletraditioner i vores lille familie, og jeg elsker, at jeg på den måde skaber minder for mine børn, som de forhåbentlig kan tænke tilbage på med glæde i mange år.
Vi stornyder det alle 4, og der skal slet ikke være nogen tvivl om, at jeg elsker julen og alle de mange fantastiske ting, der følger med den.

En af de ting, som er fast på programmet hvert eneste december er en af vores årlige ture i Tivoli – hvor vi denne gang kommer for at se den overdådige og helt fantastisk flotte juleudsmykning.
Vi har Guldkort til Tivoli hvert år, så vi frekventerer ofte den smukke gamle have bare for at snuse til stemningen, og i julemåneden er der om muligt endnu finere og mere hyggeligt end ellers.

De seneste år har der været et nyt tema hver jul – fx kan jeg stadigt huske den smukke russiske jul, de havde et år – og i år hedder temaet Den Store Julerejse. Alene navnet emmer af julemagi – og de har lånt en masse fine effekter fra Jernbanemuseet i Odense, som børnene flere gange har besøgt med Farmor og Farfar, så det skal nok blive et kæmpe hit at se, hvad de har fundet på ♥

Inde i Tivoli er der en gammel stationsbygning, hvor man kan få varmen og købe noget at spise og drikke – og jeg satser stærkt på, at det bliver her, man kan købe den fuldstændig fantastiske flæskestegssandwich, som alene i sig selv er grund nok til at tage i Tivoli 😀 – faktisk smagte min søde kusine – som ellers har været vegetar i mere end 24 år den her i efteråret, og hun måtte også indrømme, at den smagte af mere 😛

Julesæsonen i Tivoli åbner i morgen den 18 november 2017, hvor det store juletræ tændes – og herefter er der åbent hver frem til den 31. december ♥

Er vi mon de eneste, der har fået det som en fast juletradition at besøge Tivoli i juletiden? – og er jeg mon den eneste, som faktisk allerede er kommet i julestemning og har planer om at begynde oppyntningen den kommende weekend? 😀

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *