Er I mon til streaming eller flow-tv?

Reklame – i samarbejde med Hi-Fi Klubben ♥

Det der med at vælge nyt fjernsyn er noget af det, der i vores forhold er lidt af en udfordring – ja måske endda en potentiel dræber for nogle forhold på linie med fx en tur i IKEA eller at skulle fuldspartle en væg… ja det er i hvert fald nogle af de ting, der har udfordret os mest i vore 12 års lange forhold 😀

Det er sådan næsten samme problem som med højtalere… manden vil helst have dem så store som mulige, mens kvinden faktisk bare gerne vil have noget pænt, der nemt og hurtigt kan gemmes af vejen…

Vi har konsulteret Hi-Fi Klubben, som har foreslået os det nye QLED TV fra Samsung, fordi man sagtens her kan få mange tommer – uden at TV’et “larmer” ret meget i indretningen…

Det hjælper nok heller ikke på min modvilje mod et stort TV, at jeg normalt stort set aldrig ser fjernsyn – hverken flow-tv, den streamede variant, film, serier eller andre underholdningsprogrammer – jeg vil ganske enkelt hellere læse en bog eller surfe på nettet…

Jeg er så glad for vores lillebitte hyggelige TV-stue, og jeg har fået den indrettet dejlig let, lyst og lækkert – og derfor gør det altså også lidt ondt at skulle ødelægge det hele med et stort sort monstrum af et TV…

Vi har de seneste måneder haft lånt et smart TV fra Samsung, som min mand har været virkelig glad for. Det er stort, det kan streame fjernsyn uden at skulle bruge fx et Apple TV, der er god lyd, skarpe billeder og det hele fungerer meget intuitivt.

Men… det skal også leveres tilbage her lige inden jul, og så har vi balladen…
Min mand har begået den genistreg, at overbevise mig om, at vi skal have nogle date-nights derhjemme, når børnene er puttet – og til det formål synes han vi skulle begynde sammen at se Game of Thrones – yes, totalt lastmovers 😉
Og jeg må faktisk indrømme, at jeg her midt i 4. sæson er helt tryllebundet af det – og pludselig kan jeg jo sådan set sagtens se fidusen i et lækkert TV, der især har en god billedkvalitet – og som er flot (selvom min mand virkelig korser sig over, at det er noget, jeg overhovedet kan finde på at bringe på banen, når vi taler om TV 😀 )

Oven i købet har vi netop tegnet TV abonnement – så selvom vi har boet i vores hus i over 2 år nu, så har vi faktisk slet ikke haft nogle TV kanaler (heller ikke de helt basale) – og dermed har min mand jo sådan set tvunget mig med på at investere i et fjernsyn – ellers er de penge jo stort set spildt 😉

Samsungs spritnye QLED TV kunne som før nævnt være et meget passende kompromis. Det har alle de specifikationer, som min mand er på udkig efter – og trods den store skærmstørrelse, så fylder det faktisk minimalt i stuen sådan rent visuelt.

Det har skjult ledningerne på en pæn måde, det hænger sådan helt fladt ind til væggen, så det går lidt mere i ét med indretningen – og så beholder vi jo samtidigt alle de funktioner, som vi allerede elsker fra vores Samsung TV – bare i en helt ny, upgradet udgave…

Så nu har vi en hot date med Hi-Fi Klubben, som forhåbentlig kan rådgive os – og ikke mindst mægle mellem os, så vi kan finde frem til vores kommende TV. Lige netop hos Hi-Fi Klubben, satser jeg på at kunne få lidt ekstra rådgivning, som vi i den grad har brug for her 😀

Men; er vi mon de eneste, som indtil nu har klaret os helt uden TV kanaler og faktisk bare har streamet alt?
Min far var i hvert fald helt chokeret over det, da han sidst var på besøg – så det er faktisk også ham, der er den glade giver af installationen af TV herhjemme 😀

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *