Matchende prinsessecykelhjelm til dukkemor og dukke ♥Noget af det, der vist har høstet allerflest komplimenter herhjemme er min datters fine prinsessecykelhjelm fra Egg Helmets*. Jeg har på ingen måde tal på, hvor mange gange fremmede på gaden har stoppet hende for at komplimentere den – eller for at spørge mig, hvor den mon kan købes.

Faktisk var det så voldsomt en overgang, at hun bad mig om at pille kronen af, fordi hun ikke brød sig om al den opmærksomhed fra fremmede mennesker – den er dog, heldigvis, tilbage på hjelmen igen 😉

Og jeg kan godt forstå det, for den er simpelthen SÅ fin, den cykelhjelm – og den har i den grad også medvirket til, at vi aldrig har oplevet kampe omkring det at bruge cykelhjelm – den er nemlig både fin, OG god at have på.

Om det er cykelhjelmen fra Egg Helmets*, der har været inspirationen bag denne fantastisk fine cykelhjelm til dukker*, skal jeg ikke kunne sige – men det er da ikke helt utænkeligt 😉

Jeg har netop købt den som en julegave til min datter, og jeg ved 100% sikkert, at hun kommer til at elske, at hendes dukke kan have en cykelhjelm, der næsten er magen til hendes egen, når vi cruiser omkring i de københavnske gader og stræder.

Man kan også købe en fiks lille cykelstol til dukken*, som jeg også har købt til hende, så dukken rent faktisk også får brug for den fine cykelhjelm med prinsessekrone* 😉

Du kan finde Egg Helmets cykelhjelmen til børn her* -.- cykelhjelmen til dukker her* -.- cykelstolen til dukker her*

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *