Outfit fra en skøn efterårsferie

 

Skjorten er modtaget i pressegave, og links markeret med * er reklamelinks

Jeg synes godt nok lige pludselig, at det blev mandag og hverdagen kom snigende igen – uden at jeg sådan heeelt var klar til det… Men mon ikke de fleste har brug for et par ekstra kopper kaffe den første dag efter en dejlig ferie? 😉

Børnene var på ferie hos deres Farmor og Farfar fra lørdag formiddag til onsdag aften – og det er sådan ca. det længste, de nogensinde har været væk fra min mand og jeg samtidigt, men hold nu op, hvor de glædede sig – og hvor har de dog haft en fest sammen med deres jævnaldrende fætter og kusine ♥

Det var til gengæld helt uvant for min mand og jeg at være herhjemme uden børn, og vi var helt nervøse for, om vi mon overhovedet kunne finde på noget at bruge tiden på, når der ikke skulle smøres madpakker, puttes og laves børnevenlig aftensmad 😛

Vi skød dog weekenden i gang med et ophold på Kokkedal Slot – en gave min mand havde overrasket mig med. Det var helt fantastisk dejligt at tilbringe en børnefri weekend sammen i luksuriøse omgivelser med spa, massage, god mad og to-somhed!

Da børnene kom hjem tog jeg to fridage sammen med dem, hvor vi hyggede herhjemme med brætspil, kreaprojekter og masser af bøger – en vaskeægte efterårsferie 😉

Og lørdagen bød på en Tivolitur med vores naboer og efterfølgende middag, vin, slik og hygge hele banden herhjemme – den helt perfekte afslutning på en fantastisk ferie – både for vi voksne men også børnene.

Skjorten på billedet* er ny og er fra mærket Rails* og den er røget direkte ind som en favorit i mit klædeskab. Udover den ualmindelige pæne skjorte, som den jo tydeligvis er, så er den nemlig simpelten SÅ rar og blød at have på, at det nærmest føles som om, man tuller rundt i nattøj – det er jo ganske enkelt helt genialt 😉

Michala har godt nok flere gange fortalt mig om, hvor fantastiske skjorterne fra Rails* er – og det kan jeg jo så virkelig godt forstå nu! Min mand har et crush på Karen fra Californiacation, og hun har altid skjorter på i den her stil, så han er godt tilfreds med mit nye bekendtskab 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *