En guide til en god basisgarderobe – Ellos Iconic Essentials

Reklame – i samarbejde med Ellos
Jeg guider dig til en smart genvej til en god basisgarderobe med hjælp fra ELLOS Iconic Essentials og viser, hvilke must have items jeg selv har i mit eget klædeskab, og hvordan man med dem kan skabe et utal af forskellige outfits ved at mixe det på kryds og tværs.

Jeg har altid været en forholdsvis klassisk pige – når det kommer til min garderobe vel at mærke 😉
Jeg har efterhånden fundet ud af, at man kommer rigtig langt med nogle klassiske styles i sit klædeskab – og så kan man altid supplere op med en enkelt ting eller to fra sæsonens tendenser, som man nemt kan blende ind blandt de mere enkle styles – så man på den måde ikke ender med at blive alt for forudsigelig i sin stil.

Det har dog taget mig nogle år at finde frem til, hvilke must-haves, jeg har brug for i min garderobe. Hvilke ting hiver man gang på gang ud af skabet, når man om morgenen skal sætte et outfit sammen, hvilke styles er aktuelle sæson efter sæson – og hvad redder mig hver gang, jeg har en akut tøjkrise…
Det er ting, der er klassiske, som kan sættes sammen på kryds og tværs og som derfor kan udgøre et utal af forskellige outfits, selvom der reelt set ikke er tale om ret mange ting.
Jeg holder mig primært til sort, hvid, lyseblå og marineblå – i helt enkle, tætsiddende snit som er helt klassiske og fremhæver de helt rigtige ting – og så skejer jeg lidt ud med enkelte ting fra hver sæson, som kan peppe det hele en smule op.

Det fungerer for mig, og min garderobe kan sættes sammen på et utal af måder, selvom det ofte er de samme styles, der går igen i de forskellige outfits – de er bare mixet på forskellige måder – som du også kan se i de gamle outfitbilleder her i indlægget 😉

Jeg har efterhånden fundet frem til, at de følgende ting er must-haves i min basisgarderobe:

Frakke, skjorte, nederdel, jeans, blazer, cardigan, top, kjole, flade sko, stiletter, støvler, solbriller, shorts, jakke, rullekrave, bodystocking, jeans, sneakers, t-shirt, strik, jumpsuit, little black dress, neglelak, rød læbestift og en klassisk parfume.

ELLOS har netop sat gang i en ny kampagne, hvor den parisianske IT-girl, Jeanne Damas, har fundet sine Iconic Essentials – altså netop de ikoniske styles, som er et must-have i enhver garderobe.
Det er en genial måde at få fundet frem til de ting, du bør have i garderoben – hvis du altså ikke allerede har dem…

Du kan finde hendes udvalg lige her – og jeg synes simpelthen, det er sådan en god idé og en fantastisk hjælp, til alle os, der måske ofte synes, det er lidt sjovere at shoppe de mere trendbaserede ting, og som så ofte glemmer basistøjet.

Ellos Iconic essentials

Stiletter -.- Støvletter -.- T-shirts -.- Stribet strik -.- Rød læbestift -.- Frakke -.- Bukser -.- Denim Jeans -.- Hvid Skjorte -.- Blazer -.- Rullekrave -.- Nederdel -.- Cardigan -.- Lædernederdel 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *