Nye møbler til børneværelset fra Flexa – Popsicle kollektionen

Flexa popsicle
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Flexa har gjort det igen!
Det er langt fra første gang, at de har betaget og fortryllet mig med deres fine møbelkollektioner til børn, og deres nyeste skud på stammen er bestemt ingen undtagelse.

Flexa Popsicle hedder den nye kollektion (du kan finde den online her) – og hvis navnet leder tankerne hen på uimodståelige sorbet farver, så tager du ikke helt fejl.
Kollektionen er bygget op omkring tre farver; kiwi, cherry og blueberry – og de er både klassiske og forfriskende på én gang i samspillet med det fine egetræ.

Det er skandinavisk design, når det er allerbedst – og jeg er vild med, at det passer så godt ind i stilen i resten af vores hjem.

I Flexa Popsicle kollektionen er der skriveborde, reoler, skabe og senge i tre forskellige højder.
Min datter har længe plaget om en høj seng, men fordi noget af væggen i hendes værelse er skrå, har der ikke rigtigt været plads – men jeg tror faktisk, at den mellemste højde vil passe perfekt ind på hendes værelse – og løsningen med opbevaring i trappen er jo intet mindre end genial.

Jeg synes, at Popsicle serien er SÅ fin, fordi den ikke kun henvender sig til de mindre børn – men faktisk i endnu højere grad også de ældre børn med både farverne og designet.
Skrivebordene vil passe perfekt ind på begge mine børns værelser – og “sofa-sengen” vil være oplagt til min søn, der efterhånden er noget træt af stadigt at have den seng, han har haft siden han kom ud af sin tremmeseng 😀

Men altså; jeg er vild med det hele! – og det er nok i virkeligheden ikke så overraskende, når det er Flexa, der står bag – og når billederne er stylet af dygtige Katrine Roug fra Keiki 🙂

Du kan købe serien online lige her – og hos Illums Bolighus samt hos Flexas egen butik på Fisketorvet.

Er det kun mig, der er helt forelsket og allerede drømmer om en større ommøblering på børnenes værelser? 😀

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *