25% rabat på LEGO og DUPLO


Indlægget indeholder reklame - læs mere her


25% rabat på LEGO og DUPLO med denne rabatkode som kan give dig billigt LEGO til fx en julegave.

Jeg ved godt, at det er lige tidligt nok at begynde at tænke på julegaver – men nogle gange er der altså et tilbud, som er så godt, at man lige så godt kan slå til, så man allerede nu får styr på julegaver til børnene – eller i hvert fald nogle af dem.

Hos ELLOS har de lige nu 25% rabat på ALT til børn – dvs. både tøj, sko, møbler og legetøj – og de har altså forfærdelig mange fine ting at vælge mellem.

Nogle gange kan det dog godt være svært at tænke 4 måneder frem i tiden og forudse, hvilke ting der stadigt vil hitte i julegave – men med billigt LEGO og DUPLO er det næsten svært at gå galt i byen.

De har både LEGO Friends, Starwars LEGO, Ninjago, Minecraft og Disney Princess – ja stort set alt, hvad man kan finde indenfor LEGOs gigantiske udvalg.

Du skal ikke bruge nogen bestemt rabatkode – men bare klikke her for at komme til LEGO – eller her for at komme til DUPLO.
Og så kan du finde hele deres børnesortiment lige her – og det er altså både tøj, sko, møbler og legetøj, der er rabat på 🙂

Den gode rabat på LEGO på de 25% gælder til og med den 27/8 2017.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *