På vej mod Smukfest

Jeg har sat autosvar på min mail, Farmor og Farfar er indlogeret i huset sammen med børnene, og min dejlig mand og jeg har netop sat kursen mod Skanderborg, hvor vi snart tjekker ind til Smukfest.

Det er efterhånden en del år, vi sammen har frekventeret Danmarks smukkeste festival, og jeg er simpelthen så glad for den tradition – det er en fantastisk rar måde at slutte sommeren af på sammen. Uden børn. Bare som kærester.

Efter at jeg har haft begge børn hjemme 7 uger i træk, hvilket jeg i den grad har nydt – tænk at kunne få den slags til at gå op i en højere enhed med sit job – så må jeg faktisk ærligt indrømme, at jeg glæder mig til at have lidt voksentid alene med min mand.
Han har ganske vist nogle forretningsmøder, der skal afholdes undervejs, men min søde søster og flere dejlige veninder er der heldigvis også, og min mand har vist lavet en form for turnusordning, fordi han ikke helt er sikker på, at han tør slippe mig løs på egen hånd 😀

Sidste år bød Smukfest på mit livs ultimativt bedste koncertoplevelse med fantastiske Sia – den bliver nok lidt svær at stikke i år, men Ellie Goulding kommer – og det er egentlig en ganske fin erstatning, når man nu ikke kan få Sia igen 😉

Og så må du altså gerne krydse fingre for lunt og tørt vejr – det gør altså bare det hele en anelse mere sjovt og festligt – især, når man skal sove i telt 😀

Er der mon nogle af jer, der også skal tilbringe de kommende dage på Smukfest? – kom endelig hen og sig hej, hvis vi støder ind i hinanden ❤

 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *