Weekendens outfit – og lidt om den bedste weekend længe


Indlægget indeholder reklame - læs mere her


Den første weekend efter ferien var tiltrængt og længe ventet.
Er det mon ikke sådan hos de fleste?
Mit lillebitte yngstebarn er tilsyneladende ikke helt så lille, som jeg har gået og bildt mig selv ind, for i hvert fald startede hun i Fritidsordning i tirsdags og allerede i morgen venter skolen.

Så det har været en lang uge for hende med mange nye mennesker og en masse indtryk, der skulle bearbejdes – og det har været en lang uge for mig, fordi jeg altså ikke længere havde ferie, og hun kun kunne være i Fritidsordningen fra 9-13 hver dag – hvilket ikke just efterlod mig med ret meget arbejdstid 😉

Vi havde faktisk for længe siden besluttet, at vi skulle holde kalenderen helt fri for aftaler, så vi fik tid til lige at lande ovenpå hverdagens opstart.
Og selvom de der helt blanke weekender alligevel oftest ender med at blive propfyldt med ting og sager, så er det bare altid mere roligt, end når det skyldes en på forhånd tætpakket kalender.

Fredag skulle vi til fredagsbar her i vores fantastiske villakvarter.
Jeg er ikke helt sikker på, om jeg overhovedet før har nævnt det – men ca. én fredag om måneden mødes vi med en flok mennesker fra kvarteret. Børnene leger, vi voksne snakker og drikker øl – og så bliver der grillet en bunke pølser, når sulten melder sig.
Når børnene ikke kan vride mere ud af den aften, så slentrer vi stille hjemad – og nyder at vi ikke har ret langt hjem 😀
Det er simpelthen sådan en dejlig tradition, og jeg tror faktisk, at det er noget af det, vores børn kommer til at huske tilbage på, når de selv er voksne, som nogle helt igennem hyggelige aftener.
Lidt ligesom da jeg var lille og var med mine forældre til fest, og jeg fik lov til at rulle mig ind i en frakke og falde i søvn i garderoben til den beroligende lyd af alle de voksnes latter og snak ♥

Lørdag tittede solen frem som en sjælden men meget kærkommen gæst her på matriklen, og det udnyttede vi til at tulle rundt i haven og på terrassen. Der blev ordnet en masse praktiske ting, børnene havde en fest med nabobørnene, og så sluttede vi dagen af med bål, snobrød og s’mores på terrassen – det smagte næsten af dansk sommer! 😀

I går var børnene inkl. naboens børn, bænket foran TV’et kl 11.00 for at se Cirkus Summarum Live. Jeg har jo været inde at se det med min datter tidligere på sommeren, men for hende var det et dejligt gensyn – og de andre børn elskede det – især Onkel Rejes udskejelser 😀
Senere på dagen fik vi besøg af min bror – og derfor blev der kræset lidt ekstra for maden – hvor vi endnu en gang fremtryllede en fantastisk porchetta efter denne opskrift – og ellers blev der bare hygget og ladet op til mandag morgen.

Både bluse og bukser er også feriekøb fra Italien – det er lidt sjovt, hvordan jeg tilsyneladende altid finder alverdens lækre sager i Zara, når jeg er i udlandet, men aldrig helt kan finde noget, når jeg er hjemme igen 😀
Bukserne kostede stort set intet, men hold nu op hvor er jeg glade for dem – og hvor har jeg allerede fået mange komplimenter for dem. Der er vævet små sølvtråde ind i – hvilket man ikke rigtigt kan se på billederne – så de er perfekte at style, så man både kan bruge dem til hverdag på kontoret – men også videre til en festlig aften ude.

Bukser: Zara -.- Bluse: Zara -.- Solbriller: Burberry

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *