Ferieoutfit i en ny sommerkjole


Indlægget indeholder reklame - læs mere her
Vi er tilbage i Danmark igen – med særdeles omskifteligt vejr til følge. Faktisk kom vi hjem i lørdags, hvor jeg skulle ud at fejre en venindes fødselsdag – og resten af weekenden har vi bare brugt på at få pakket ud og gøre klar til hverdagen, der brat begyndte i dag.

Jeg er simpelthen SÅ glad for, at vi valgte at tage af sted – også selvom vi fornuftig set burde være hoppet i gummistøvlerne og regntøjet og udholdt den våde danske sommer, så vi i stedet kunne sætte penge ind på vores ferieopsparing til den store rejse til januar.

Men, vi fik ferie, varme, afslapning og en masse dejlig familietid, og det var altså helt perfekt og særdeles tiltrængt!
– er der mon andre end os, der spontant har søgt de varme himmelstrøg ovenpå den her våde sommer?

Kjolen her er ny og et køb jeg gjorde på vores ferie. Jeg har længe været på udkig efter en kort kjole med flæsedetaljer ved udskæringen, så denne her er faktisk helt perfekt – og lige i øjet med de fine prikker.

Den er nok primært en feriekjole, da den er ret kort 😀 – eller i hvert fald er det ikke lige den, jeg hopper i til et arbejdsrelateret møde 😉 men den er simpelthen så fin og sommerlig – og så snart vejret igen bliver lunt herhjemme (jeg satser i den grad på en varm august!), så skal den luftes igen.

Kjole: Zara -.- Sandaler: Samsøe Samsøe (gamle) -.- Solbriller: Burberry

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *