Tag med os en dag i solen

Reklame – i samarbejde med A-Derma

Åh det her danske sommervejr – det er altså ikke helt så rart, som man kunne ønske sig det, nu hvor man vælger at spendere hele sin sommer her i Danmark…

Vi har fået lagt en fin plan for ferien, der både inkluderer besøg i diverse sommerlandsparker, en tur i kano med overnatning i telt, i sommerhus med dejlige venner og alverdens gode ting – det skal nok blive godt, hvis vejret bare lige arter sig en smule 😉

Vi har dog heldigvis haft et par gode dage med sol både i sommerhus og sommerland, og det har vi i den grad nydt!
Jeg er rigtig stolt af at have teamet op med A-Derma for at dele mine gode solråd med jer i en video, vi fik lavet på en af de sjældne solskinsdage.
Selvom solen er dejlig, så skal man også huske på, at den kan være farlig og påvirke huden på mange måder, så derfor er det vigtigt at huske solcremen.
Både min søn og jeg har meget sart hud i forhold til solen, og vi er altid nødt til at passe ekstra meget på – men det gør så netop også, at man husker solcremen – og jeg er altid hende, der render rundt med en løftet pegefinger og minder alle i selskabet om at smøre sig ind 😀

Jeg er blevet virkelig glad for solprodukterne i Protect serien fra A-Derma. De forhandles kun på apoteket, og det giver mig altså en ekstra tryghed – det føles lidt som en blåstempling. Når man har en søn med rødt hår og fregner, så bliver man lynhurtigt klar over, hvor vigtigt det er med en god og sikker solcreme – hvor man samtidigt er klar over, at den ikke er proppet med alverdens kemi.
Solprodukterne fra A-Derma har faktor 50+, så de giver meget høj beskyttelse – og man kan altså sagtens få en fin sommerkulør, selvom man bruger faktor 50+! 😉

Ligesom de andre produkter fra A-Derma er solserien også baseret på en 100% naturlig og økologisk dyrket havre sort, Rhealba Havre. Når man i forvejen har sart hud, så bliver den ofte endnu mere udsat i solen – som fx hos min søn og mig – og her går A-Dermas Protect serie altså ikke kun ind og beskytter mod solens stråler – den styrker også hudens barriere og bevarer cellerne takket være Rhealba havrekimolien.

Til børnene bruger jeg deres Protect Kids Spray SPF50+ – fordi det er en spray, er den ekstra let og hurtig at påføre – og det er altså et kæmpe plus, når man har to aktive børn, der har mere travlt med at lege end med at få smurt solcreme på 😉

Jeg er selv rigtig glad for deres Protect AD Cream SPF50+, som er god til ekstra tør og sart hud, og den har jeg faktisk altid med i tasken her om sommeren, så jeg kan bruge den i ansigtet i løbet af dagen. Der findes også en anden udgave kun til ansigtet – AC Lotion SPF50+, som man kan bruge, hvis man har en kombineret eller fedtet hud i ansigtet.

Så nu hvor der er helt styr på solcremen til hele familien, så må solen også godt lige komme – det gør unægteligt sommerferien en del sjovere 😉

Og hold så lige øje med A-Derma på Instagram – der kommer nemlig en skøn konkurrence, hvor 3 heldige vindere kan vinde deres A-Derma Protect solserie.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *