Min dragt fra Go’Morgen Danmark


Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Haha jeg er bogstavlig talt blevet lagt ned på både mail, FB, instagram og snapchat med forespørgsler på, hvor min dragt, jeg havde på i Go’Morgen Danmark i går mon er fra – så jeg tænker, det vist er lettere lige at bringe et indlæg som en slags public service 😉

Jeg havde faktisk lidt af en tøjkrise, før jeg skulle med i programmet – for hvad tager man lige på, når man skal på landsdækkende TV i bedste sendetid?

Det var jo en oplagt mulighed for at shoppe nyt tøj, men omvendt så ville jeg egentlig også gerne have noget på, som jeg var sikker på, jeg følte mig godt tilpas i 🙂

Så valgte faldt på dette sæt fra Zara, som jeg faktisk tidliere har skrevet om lige her.
Det gode ved sæt er, at man ikke skal bruge tid på at gå og overveje, hvad man skal sætte sammen 😀 – og lige det her sæt har jeg faktisk fået rigtig mange komplimenter for.

Så jeg er nødt til at skuffe, for det kan ikke længere købes – men til gengæld har jeg fundet et par andre alternativer, som minder meget om det i stilen (og som jeg faktisk også allerede selv har bestilt 😉 ).

Link til sæt 1 -.- Link til sæt 2 -.- Link til sæt 3

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *