Vores smukke garderobemøbel på budget


Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Allerede første gang vi var ude at kigge på vores hus, spottede jeg med det samme, at det smukke garderobemøbel, Töjbox fra Woud, ville være helt perfekt i entréen – møblet er lige her, og du kan se det i vores entré lige her.

Noget af det første vi gjorde – eller; som jeg satte min søde svigerfar til at gøre – da vi flyttede ind, var da også at rive det store eksisterende skab i entréen ned for at gøre plads til garderobemøblet. 

Det er så pænt så pænt, og det er mange læsere af bloggen også enige med mig i – for hold nu op, hvor er der mange af jer, der har spurgt ind til det de sidste par år.
Det er dog heller ikke heeeelt billigt, og det har afholdt en del fra at investere i det – det er trods alt noget af en udskrivning for et garderobemøbel.

Denver Ellos Entreskab og garderobemøbel er et billigt og flot alternativ til Töjbox fra Woud

Jeg er netop faldet over et budgetvenligt alternativ, som minder meget om det – et Denver Entréskab fra Ellos, som er i samme lyse farve og har det der lette og luftige look, som jeg elsker ved Töjbox møblet fra Wood.

Du finder udgaven fra Ellos lige her – og udgaven fra Wood lige her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Hej Lisbeth. Lige et spørgsmål til din buksedragt i go morgen dk idag. Du var så fin i tøjet. Kan du fortælle hvilket mærke det er 😊 Hej fra Tanja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *