Lidt tanker på vores 4 års bryllupsdag

I dag er det 12 år siden, jeg for første gang kyssede med den sødeste fyr i København.
Det er præcist 4 år siden jeg endelig også på papiret fik ham som min mand.
Gennem årene er der kommet 2 børn, et huskøb, en masse rejser og ikke mindst et utal af hverdagsdage sammen med ham.

Vi var kun 23 og 24, da vi mødte hinanden – og egentlig kom han ind i mit liv på et tidspunkt, hvor jeg bestemt ikke var på udkig efter en kæreste – men når man støder ind i en som ham, så skulle man da være et skarn, hvis man ikke greb chancen – og ham, og holdt godt fast.

Når man møder hinanden så tidligt i livet, så bliver man voksne sammen, og jeg har været så heldig at have ham ved min side gennem rigtige mange sjove, svære og dejlige ting.
Jeg vil ikke påstå, at det har været en dans på roser gennem alle årene, men det har vi vist heller aldrig regnet med.
Vi har aktivt valgt hinanden til i vores liv – og det har vi sådan set tænkt os at holde fast i på både godt og ondt, og når vi er kommet ud på den anden side af de kriser, der har været, så har jeg altid kigget tilbage og været SÅ glad for, at vi klarede det sammen, og at vi har holdt fast i det valg, vi i sin tid tog, da vi valgte hinanden.

Vi kan heldigvis stadigt grine sammen, kysse sammen, være stille sammen, tale dybt sammen og fjolle sammen.
Han er min bedste makker i forælderskabet, han er min største støtte rent arbejdsmæssigt, han er min partner in crime på både Roskilde Festival og Smukfest og han er den, jeg allerhelst vil blive gammel sammen med.
Hurra for ham, for os og for kærligheden – den skal vi fejre i dag ♥

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *