Opfriskning af vores badeværelse – samt store drømme

Reklame – i samarbejde med Badarkitekten

Vi har jo netop fået genopfrisket vores køkken, hvor vi for forholdsvis få midler fik givet vores køkken et helt nyt look.
Det gjorde vi, fordi køkkenet egentlig er i rigtig god stand, og vi på den her måde kunne få det til at passe ind i vores egen stil uden at skulle lave et helt nyt køkken.

Nu er turen kommet til vores badeværelse. Vores badeværelse var faktisk lavet kun et par år før vi flyttede ind og er derfor stort set helt nyt. Det er lækre materialer, god kvalitet og som sådan er vi egentlig også meget glade for det… men; det ER nu en gang ikke os selv, der har fået lov at vælge og indrette – og selvfølgelig er der ting, vi gerne ville have lavet anderledes. 

Badeværelset ligger i forlængelse af et andet rum, som vi faktisk har lidt i overskud og derfor bruger som en lounge (ren luksus, I know!) – og vi går og drømmer om, at vi en gang slår de to rum sammen og får lavet et gigantisk badeværelse. Med fritstående badekar, to håndvaske, store smukke toiletmøbler, siddepladser – altså i høj grad lige så meget et lækkert opholdsrum som et badeværelse. Ligesom de der badeværelser i de store hotelsuiter, man altid ser på film… man har vel lov at drømme 😉

Hos Badarkitekten tilbyder de en service, hvor du selv kan indtaste dine mål og billeder samt fx linke til et pinterestboard med inspirationsbilleder i den stil, du godt kan lide. Du kan også tilføje tekst omkring dine drømme og ønsker – og så er det op til dig, om Badarkitekten skal have stort set frie hænder, eller om du har nogle mere konkrete ønsker, de skal arbejde ud fra.
Herefter modtager du deres inputs med tegninger, produkter osv. ift hvordan dit nye badeværelse kan se ud.

Hvis du står og skal lave nyt badeværelse men ikke selv kan overskue hele processen, så er det virkelig en oplagt mulighed og en meget god hjælp – mit indtryk er, at de har været vanvittigt gode til at spore sig ind på min stil i de forslag, der er kommet, og at jeg har fået et meget konkret forslag, hvor jeg samtidigt nemt kan bytte enkelte elementer ud, hvis jeg hellere vil have noget andet.

Jeg havde sendt dem et link til dette pinterestboard, hvor jeg gennem flere år har samlet billeder af flotte badeværelser. Derudover kom jeg med en beskrivelse noget lignende den jeg har i indlægget her – og så havde vi en dialog over mail, hvor jeg gik lidt mere i dybden med mine ønsker.

Den søde arkitekt fra Badarkitekten kvitterede med denne plantegning, som er en genial løsning med en rigtig god udnyttelse af det store rum. Jeg er vild med den væg, de har tegnet ind, som afskærmer toilet- og bruseniche på en rigtig god måde. – og et sminkebord; det kan man da kun elske!! 😉 Det havde jeg faktisk slet ikke overvejet selv, men det er jo lige mig!
Overskriften for mit badeværelse er “luksus – stilfuldt – rene linjer” – og arkitekten har arbejdet meget med de mange gode vinduer der er i rummet – så hun fx har lavet det sådan, at man kan kigge ud af et af vinduerne, når man ligger i badekarret ♥ (vores hus har en meget høj kælder, så stueetagen er så høj, at man ikke kan kigge ind af vinduerne – og derfor behøver man altså ikke at stresse over, om postbuddet lige skulle komme gående udenfor 😛 ).

Men altså; som sagt så står vi ikke lige nu og har budget til et nyt badeværelse – omend jeg godt nok ikke er blevet mindre fristet efter at have læst Badarkitektens forslag og beskrivelser. Der medfølger nemlig også en masse inspirationsbilleder for at ramme stilen ind og en udførlig indkøbsliste til de nævnte produkter.

I stedet har jeg selv tilføjet nogle ting for at sætte mit eget præg på badeværelset – og i et forsøg på at få bare en smule af den der hotelstemning ind hos os.

Toiletbrættet har jeg skiftet ud med et af de der, der lukker langsomt i (genialt når man har børn, der ellers bare klasker dem i 😀 ), jeg har fået mig et spejl med forstørrelsesglas på en af de der foldbare arme – præcist som jeg altid elsker, når jeg er ude at rejse, fordi det er så godt, når man skal lægge makeup, plukke bryn osv.
Sidst men ikke mindst (og det er måske en smule over the top, det erkender jeg gerne 😀 ) men så har jeg simpelthen fået mig en vandtæt højtaler til at sidde på min bruserstang 😛 – jeg kører bare min playliste fra telefonen over til højtaleren via bluetooth, og ærlig talt, så elsker jeg det virkelig!

Så vores badeværelse har fået en smule mere luksusstemning og jeg har fået sat mit eget præg på det – men samtidigt så har jeg bestemt ikke fået mindre lyst til at kaste mig ud i det helt store badeværelsesprojekt, efter at have fået det fantastisk fine forslag fra Badarkitekten til et nyt kæmpebadeværelse herhjemme ♥

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hej Lisbeth.
  Hvor har du fået lavet håndklædet med it’s fashion baby broderiet henne?
  Fint badeværelse iøvrigt 😊😊

  Kh Mette.

  • Hej Mette,
   Tak skal du have 🙂
   Det er fra Georg Jensen Damask – de har mulighed for at man kan få broderet en valgfri tekst. Det er simpelthen sådan en fin gaveidé, synes jeg 🙂
   Kh Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *