Storebededagsferie med nattøjsdage og afslapning

Indlægget indeholder reklame - læs mere her


Ih jeg har sådan glædet mig til denne lille forlængede weekend ovenpå et par uger, der har været meget tætpakkede for mit vedkommende.
Oplæg, deadlines, opgaver, generalforsamling og heftig mødeaktivitet i en anden bestyrelse, jeg også sidder i – det hele tager tid, og den ryger dermed også fra familien.

Så jeg glæder mig helt vildt til 3,5 dage (liiiiige om lidt lukker jeg nemlig computeren ned for i dag) med familiehygge, langsomme morgener og nattøjsdage.
Det begreb elsker børnene – de ved nemlig godt, at det betyder absolut ingen planer overhovedet andet end tegnefilm, brætspil, dyner på sofaen – og nattøj og morgenkåber hele dagen ♥

Fidusen fik den sødeste morgenkåbe fra H&M i julegave. Den er SÅ blød og lækker, og Trutten har lige siden været fælt misundelig. Altså… ikke på at den er lyseråd og med katteører, forstås, men på hele konceptet med en morgenkåbe, man kan putte sig i, og som man kan tulle rundt i hele dagen.

Derfor har han nu fået sin helt egen – som er præcist lige så blød, men som i stedet har de lækreste marineblå og hvide striber.
Så mon ikke en stor del af de næste fridage kommer til at foregå i disse?
Så mangler jeg bare at finde mig én… mon man skal håbe på, de har tænkt på det ift min mors dags gave? 😛

Blå/hvidstribet morgenkåbe fra Ellos -.- Lyserød morgenkåbe fra H&M (desværre udsolgt)

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *