Mit bedste lampekøb nogensinde

Victoria lampe fra Ellos med pærer


Indlægget indeholder reklame - læs mere her


Jeg har et eller andet med lamper, som er lidt svært at forklare. Eller dvs, faktisk så kan det nok siges meget kort; jeg elsker lamper, og jeg synes faktisk, de er noget nær det vigtigste i indretningen af et rum.

Jeg kan sagtens gå og summe længe over, hvilken lampe der mon passer ind i et rum, før jeg købe den – og derfor gik der faktisk også over et år, før vi fik lamper i vores soveværelse, og først nu har jeg fundet lampEN til mit kontor – nemlig den fine Victoria fra Ellos som er en smuk  messinglampe!

Den er så til gengæld også umanerlig flot – og helt fantastisk fin, og den er på alle måder helt perfekt til mit fine feminine kontor ♥

Den er fra Ellos, og jeg har længe sværmet om den, før jeg endelig slog til. Da jeg så fik den hjem, var næste udfordring at få fundet de helt rigtige pærer dertil – looket kan jo skifte fuldstændigt alt efter hvilke pærer der er i. Jeg fik et par gange bestilt nogle hjem, der var alt for store – og fandt så frem til, at de ca. skulle være 10 cm i diameter for at passe.

Jeg fandt derefter nogle hos Lagerhaus – som faktisk egentlig ikke er helt rigtige pærer. Man kan nemlig skrue dem fra hinanden, og så skal der sættes en LED stift ned i. De er ikke helt billige – men til gengæld, så skal man jo bare skifte selve stiften, når den springer – og så undgår man at stå med problemet, at man skal ud at finde en identisk pærer, der passer med de andre i lampen 😉

Den smukke Victoria lampe fra Ellos finder du her – og pærerne finder du her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *