Weekendens outfit – min yndlingskjole fra Stine Goya (med 25% rabat)

Stine Goya Blush kjole på tilbud med rabatIndlægget indeholder reklame - læs mere her
Helt nye er billederne faktisk ikke – de er fra forrige weekend, hvor min mand og jeg havde sendt børnene i sommerhus med Farmor og Farfar, så vi kunne få lidt tiltrængt kærestetid.

Vi har begge voldsomt travlt på jobbet lige nu, og man kan altså godt mærke, at det ikke ligefrem giver pluspoint på overskudskontoen, så vi havde i den grad brug for at få ladet lidt op.

Vi var bl.a. ude at spise på El Nacional, som jeg længe gerne har villet besøge – med god mexikansk mad, masser af cocktails og en fantastisk stemning.

Denne weekend havde til gengæld en lidt anden dagsorden men også i et fantastisk godt selskab. Jeg var nemlig på et to dages besøg i Kolding til Journalistforbundets Delegeretmøde, hvor der i den grad blev nørdet politik og kommunikation – og jeg var vild med det!

Udover en gruppe studerende, kan jeg vist godt afsløre, at vi trak gennemsnitsalderen en del ned 😉 Men vi blev fantastisk godt modtaget af mange meget søde medlemmer og ansatte, og selvom der stadigt er en del fordomme omkring bloggere, der skal aflives! så var det faktisk virkelig dejligt at føle, at vi er havnet det helt rette sted blandt en masse meget dygtige journalister og kommunikatører.

Men nu tilbage til det allervigtiste; nemlig mit outfit! 😉

Kjolen er fra Stine Goya, og som du måske nok kan se, så er det en ny udgave af min all time favoritkjole fra Stine Goya – nemlig Stine Goya blush kjole.

Som jeg før har skrevet om den kjole, så fremhæver de smukke draperinger alle de rigtige ting, og skjuler alt det, der helst skal gemmes langt væk – jeg har endnu ikke set nogen, der ikke så helt fantastisk godt ud i den!

Denne er i en smuk helt mørk marineblå farve og med små metalliske kobberfarvede pletter.
Den er en anelse mere festlig end den anden jeg har – men som den værre glimmergås jeg er, så passer det mig glimrende!

Lige nu er der faktisk hele 25% rabat på ALT fra Stine Goya hos Boozt – og der er ellers stort set aldrig rabat på de helt klassiske styles som blush kjolen. Min anden udgave – den sorte med må prikker – er også på tilbud med 25% rabat – den finder du her.

Kjole: Stine Goya -.- Stiletter: Yvonne Koné -.- Solbriller: Gucci

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *