Gratis eksperthjælp til min – og din -hud :)

♥ Reklame – i samarbejde med A-Derma ♥

Jeg har egentlig rimelig nem og føjelig hud, som aldrig har krævet den helt store opmærksomhed for at fungere fint. Det er jo i virkeligheden ret skønt, men det betyder altså også, at jeg har været en doven slambert, der ikke har passet ret godt på min hud.
Jeg har længe til stor morskab for mine veninder dyrket konceptet “genbrugs make-up” hvor jeg sjældent har fået renset min hud om aftenen og derefter blot kunne nøjes med at genopfriske den næste morgen.
Hurtigt; ja – smart; bestemt ikke i længden! 😉

Jeg har aldrig haft tør hud på den der klassisk skallende måde og har derfor heller ikke følt behov for at fugte den med creme – ja i det hele taget, så har jeg for at være helt ærlig faktisk ikke været ret sød ved min hud.
Det eneste, jeg egentlig har gjort, er at bruge masser af solcreme om sommeren -trods alt 😀

Hen over vinteren har jeg for første gang oplevet, at min hud ikke helt har artet sig, som jeg gerne ville have den. Jeg begyndte pludselig at føle, at den nærmest strammede om mit ansigt, især i mine øjenkroge blev huden helt rød og irriteret (mine øjne løber tit i vand, og det er nok ikke den bedste kombination med en kold og tør vinterluft), og for at være helt ærlig – så føltes det næsten som om min hud helt klaskede sammen – rynkerne blev enormt tydelige og huden manglede simpelthen liv og glød.

Jeg har siden shoppet lidt rundt blandt forskellige mærker og produkter i håb om at finde en mirakelkur, men igen har jeg nok faktisk været tilbøjelig til at have mest fokus på make-up, der kan give mig glød og liv i huden – og det er jo virkelig en kortsigtet løsning 😀

Derfor passede det også helt perfekt, da jeg blev invitereret forbi A-Dermas popup-shop for at tale med en hudplejeekspert omkring min hud og de behov jeg har – og hvilke af deres produkter, der passer godt til den.

Jeg er typen, der typisk køber en helt komplet serie fra det samme mærke og noterer ned, hvordan og i hvilken rækkefølge produkterne skal bruges – fordi jeg som sagt ikke just gør mig så meget i det med hudpleje.
Derfor var det også helt fantastisk skønt at blive taget i hånden af en hudplejeekspert, som sammen med mig kunne lægge en redningsplan for min hud, så jeg forhåbentlig kan slippe af med nogle af de fæle tørhedsrynker og få fugten og ikke mindst gløden tilbage i kinderne.

A-Derma er nok mest kendt for deres Exomega-serie, som jeg også selv har brugt flere gange med stor succes – men de laver altså utroligt mange andre lækre serier og produkter og har faktisk, som noget nyt sidste år, netop lanceret solserie – hvilket i den grad er noget jeg er glad for at høre især ift mine børn, som jo altid er dækket af solcreme hele sommeren.

Jeg fik som sagt med hjælp fra en af A-Dermas hudplejeeksperter fundet frem til de produkter, der er bedst til min hud lige nu – og jeg glæder mig især til at prøve deres nye Sensifluid Micellar Water, som ikke kun renser men rent faktisk også fugter – samtidigt med at den dufter lige tilpas diskret og lækkert. Jeg skal bl.a. også prøve deres Hydralba 24H rich hydrating cream som er en ansigtscreme der virkelig giver fugt, og deres Rheacalm soothing eye contour, som er en øjencreme netop til sarte øjenomgivelser.

A-derma popup-shop

Men altså; det der med at få eksperthjælp til, hvordan du bedst plejer lige præcist din hud, det kan du også få ganske gratis. A-Derma har nemlig stadigt en enkelt popup-shop til på programmet nemlig i Lyngby Storcenter den 5-7 maj. De er SÅ søde og hjælpsomme – og min mand, som egentlig bare var med som instagram husband 😀 – fik også lige et par tips med til en serie, som ikke en gang var i det sortiment, de havde i deres Popup-shop, men som var perfekt til hans hud der lige pt i den grad lider under stress og lidt for meget arbejde 😉

Og man er altså ikke tvunget til at købe noget – overhovedet – til gengæld går alle derfra med en lille gave og man bliver en del klogere på sin hud og de behov, den nu en gang har.

Har du nu ikke mulighed for at komme til Lyngby, så kan du faktisk i stedet taget en hudtest online lige her – hvor du får skræddetsyet et hudplejesæt og deltager i konkurrencen om at vinde den 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *