En vaskeægte pigehyggedag


Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Gode tips og idéer til en pigehyggedag, hvis du skal holde en fridag med din datter her i København.

Holder du nogle gange en fridag – eller tager en hel weekenddag ud af kalenderen, til at hygge med et af dine børn enkeltvis?
Vi har to børn, der elsker at have alenetid med en eller begge forældre, og fordi jeg heldigvis har et job med stor fleksibilitet, så har jeg ofte mulighed for at holde en fridag med et af børnene, hvor jeg kan have fuld fokus på dem.
Normalt hygger min datter og jeg bare hjemme, hvor jeg kan sidde med en kop kaffe på gulvet og hygge om hende, mens hun leger (jeg får sjældent lov at være med 😀 ), vi maler sammen i en malebog, laver lækker frokost sammen eller spiller brætspil.
Det er nogle fantastiske dage, som jeg virkelig skatter højt – og vi elsker dem begge meget!

Men… en gang i mellem kan man godt skeje lidt ekstra ud – og gå all in på en vaskeægte pigehyggedag – og det gjorde vi altså i sidste uge.

Vi lagde ud med at spise brunch på Fars Dreng. Min datter havde hjemmefra ønsket vafler til morgenmad, og jeg ved, at de laver helt fantastiske vafler.
Jeg har været der flere gange tidligere med meget gode oplevelser, men de havde desværre meget
travlt, så vi fik en del fejl i vores ordre, ventede længe på maden og måtte sende en meget brændt vaffel retur igen.
Til gengæld var servicen i top og de kompenserede for det på bedste vis, så jeg kommer gerne igen en anden gang 🙂

Dernæst var vi ude at shoppe lidt – min datter har heldigvis arvet mit shoppegen, og hun elsker lige så højt som mig at prøve tøj og sko 😀

Efter en intensiv shoppesession, var det tid til ultimativ forkælelse og afslapning. Vi skulle nemlig en tur i Arndal Spa og Fitness, hvor vi først fik 25 minutters massage samtidigt i det samme rum – Family Time hedder det. Det var simpelthen SÅ fantastisk hyggeligt, og hold nu op hvor min datter nød at blive nusset og masseret blidt i så lang tid. Og selvom jeg også nød min massage, så nød jeg faktisk endnu mere at ligge og smugkigge over på min datter imens.

Generelt er det faktisk en helt vildt hyggelig idé at man kan få massage med sit barn. Det gælder med børn helt op til 15 år, så hvis man synes, det måske lige er tidligt nok med en knapt 6-årig, så kan man altså sagtens tage turen med lidt ældre børn.

Efter massagen var det tid til spa – eller boblebad, som min datter konsekvent omtaler det som 😛 – vi havde det helt for os selv, og hvor vi dog nød det! Vi fik serveret lidt frisk frugt undervejs og ellers dasede vi bare rundt og nød at have al tid i hele verden kun til hinanden, så der var plads til at sludre om alt det, man sjældent får tid til i en travl hverdag med en storebror, der bestemt også har snakketøjet i orden 😉

Da vi var helt rynkede som rosiner og simpelthen ikke orkede mere spa, gik vi hen til Illum, hvor vi skulle spise frokost helt på toppen hos Rosso Pomodoro.
Vi har tit været der hele familien, og jeg spiser der også jævnligt, når jeg er til møder inde i byen – men denne dag var vi særligt inviterede – og det var altså noget, der behagede den lille frøken.
Hun dvælede længe over menukortet og besluttede sig til sidst for en pasta – jeg skulle have pizza, og så delte vi en ordentlig omgang bøffelmozzarella til forret.
Da de serverede maden, havde de som bonus lavet en miniudgave af min pizza – formet som et hjerte med en pil igennem – og begejstringen ville jo naturligvis ingen ende tage hos min 5-årige følgesvend ♥
Maden og servicen var som altid helt i top – men den smagte altså lige en tand bedre denne dag, fordi vi kunne sidde og hygge os sammen – helt uden drengene – som min datter fik nævnt en del gange.

Og den slags pigehygge er altså guld værd ♥

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *