Anmeldelse af 3 gode børnefilm i biografen lige nu

3 anmeldelser af gode børnefilm der går i biografen her i april og maj 2017 – The Boss Baby, Skønheden & Udyret samt Dyrene i Hakkebakkeskoven.

Vi elsker at gå i biografen i min familie – og det er altid sådan en lidt magisk oplevelse det der med at synke ned i et blødt biografsæde, lade sig omslutte af mørket og blive opslugt af filmens verden.

Det er dog ikke altid lige let at finde frem til nogle film, der er sjove for hele familien, og eftersom det er lidt af en udskrivning når 2 voksne og 2 børn skal i biografen, så nyder jeg altid selv godt af anmeldelser, jeg finder online eller får fra familie og venner, så vi er sikre på, at vi ikke rammer helt forbi.

De sidste par uger har vi været inviteret ind at se ikke mindre end hele 3 forskellige film i biografen – til stor lykke og glæde for os alle

Anmeldelse af Skønheden & Udyret – Beauty and the Beast

filmanmeldelse af Skønheden og Udyret

Vi var inviteret ind for at se Skønheden & Udyret af Wheat som et led i deres fantastisk fine samarbejde med Disney, hvor de har lavet en virkelig smuk kollektion af børnetøj med Disneymotiver – uden at det på nogen måde kammer over.

Filmen er en klassisk Disneyfilm – med alt hvad dertil hører. Magi, sang, kærlighed, drama og kampen mellem det gode og det onde.
Mine børn er (næsten) 6 og 8 år, og de var begge helt opslugt af filmen. Den var en smule uhyggelig et par steder undervejs, men ikke mere end at det kunne klares ved at knuge veninden på nabosædet lidt ekstra hårdt i hånden ♥
Filmen var virkelig fin for både børn og voksne – men jeg tænker ikke, at børnene skal være ret meget yngre end 6 år – for så er den altså lidt for voldsom.
Men et kæmpe hit – den får:
♥ ♥ ♥ ♥ ♡ ♡

The Boss Baby

Anmeldelse af filmen The Boss Baby

Filmen handler om den meget kendte situation: enebarn nyder sine forældres fulde opmærksomhed og kærlighed, enebarn får at vide at han skal være storebror – enebarn ønsker ikke at dele sine forældre med nogen – og da slet ikke en krævende, savlende lille baby!

Det eskalerer dog hurtigt til en fantasifuld fortælling om talende babyer, store komplotter mod hundehvalpe der stjæler menneskenes kærlighed og naturligvis det endelige opgør til sidst i filmen.

Der var ingen scener, der gjorde mine børn bange – til gengæld, så hulkede både de og jeg af grin gennem det meste af filmen – dog ikke altid af de helt samme ting 😀
Det var virkelig en sjov film for voksne – med referencer til både Starwars, Matrix mm. – og generelt bare rigtig mange sjove replikker.

Både børnene og jeg var meget enige om karakteren her:
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♡

Dyrene i Hakkebakkeskoven
Dyrene i Hakkebakkeskoven anmeldelse film

Den kendte og højtelskede historie om Dyrene i Hakkebakkeskoven er netop blevet lavet til den fineste dukkefilm, som lige har fået premiere i biografen.

Min datter troede faktisk, det var en animeret film – men efter filmen var vi så heldig at møde nogle af folkene bag filmen, og der så vi en af de dukker, der er med i filmen.

Den er SÅ skøn, filmen, og den får på perfekt vis indfanget den hyggelige stemning fra bogen – og man tager sig selv i at sidde og nynne med på de kendte sange undervejs.

Filmen vil klart være et hit også hos de lidt yngre børn – jeg tror sagtens  man kan tage ind at se den allerede fra 3-års alderen – hvis altså børnene kan formå at sidde stille så længe undervejs.

Min datter har fået lov at bestemme karakteren her – det er nemlig primært en børnefilm, mens vi voksne nok mest nyder nostalgien i den:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 

 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *