Finurlige fredagsfacts om undertegnede

Det er fredag, jeg har verdens længste to-do liste og en weekend fuld af planer – og jeg ligger lige nu i sengen med bragende høj feber og en mand, der er på forretningsrejse… Men, jeg har jo den store fordel, at jeg kan arbejde under en varm dyne med min bærbare i sengen – og i dag har jeg tilmed min datter hjemme, og fordelen ved at have halvstore børn er, at nu kan de lige pludselig passe mig, når jeg er syg 😉

Så jeg har samlet en række finurlige fredagsfacts til at tyvstarte weekenden med – jeg har denne gang virkelig rystet posen og fundet en række meget blandede ting – nogle som jeg er mere stolte af at dele end andre 😉

 1. Gennem hele min børnehavetid – og i starten af min skolekarriere, var jeg klippet som en dreng. Min mor sendte mig simpelthen til barberen med min far, som gav mig en kort studsning – og når min søn i dag ser børnehavebilleder af mig, udbryder han jævnligt “hvorfor har I givet mig kjole på, på det billede?”
  Tak mor!
 2. Jeg drømmer virkelig om at pakke min dejlige familie sammen og rejse udenlands i en længere periode. Optimalt set ville jeg elske at hive stikket i et halvt år, hvor vi kunne opleve verden – men realistisk set går jeg nu benhårdt efter minimum 3 uger til et spændende varmt sted indenfor det næste år ♥ – nogle anbefalinger?
 3. Jeg har set Forrest Gump over 15 gange og kan vist stort set alle replikkerne udenad. Og ender altid med at sidde og sige dem højt, mens jeg ser filmen – til stor irritation for alle andre.
 4. Mit ultimative kendish-crush er Ryan Gosling ♥ – altså; har du set Crazy, Stupid, Love? – min datter er forøvrigt vildt forarget over, at jeg synes, han er mere lækker end min mand 😀
 5. Jeg bruger altid sødmælk i kaffen – og drikker den helst som en flat white.
 6. Jeg var kun 23, da jeg mødte min mand – og 26, da jeg blev gravid med min søn. Her på Østerbro, var jeg nærmest topkandidat til en rolle i De Unge Mødre – men ih hvor jeg altså nyder, at jeg nu har børn på 8 og snart 6 år hvor jeg selv er 35.
 7. Jeg er voldsomt bange for klovne, edderkopper og folk der løber i flok.
 8. Lige siden jeg var lille, har jeg drømt om at blive jurist – det er faktisk stadigt der, jeg føler mig mest på hjemmebane rent fagligt og jeg får heldigvis mere og mere tunet min lille virksomhed ind på rådgivning, der både omhandler sociale medier OG jura – den helt perfekte kombination ♥
 9. Jeg bliver jævnligt drillet med min jyske dialekt, til trods for at jeg snart kan fejre 15 års jubilæum her i København – og jeg bliver stadigt lige stolt, hver gang det sker!
 10. Jeg har få, men meget gode, veninder. Det bliver folk ofte meget overraskede over, fordi jeg umiddelbart virker meget udadendt og åben – men selvom jeg kan smalltalke bedre end min datters veninder kan fancrushe over Marcus og Martinus (spørg dine børn! 😉 ), så er jeg noget mere selektiv med, hvem jeg virkelig åbner op overfor.
del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Uhh, jeg var også klippet som dreng i mine helt unge dage, det var noget min mor syntes var ret så sødt. I think not. Til gengæld er min ene søn langhåret og har været det lææænge. Efter eget valg. Men jeg synes det er voldsomt pænt. OG smart. Og nu tænker jeg så på, OM det i virkeligheden er resultatet af et (mit) barndomstraume, og om jeg mon er i gang med at give det videre?….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *