Danse og udklædningshjørne i vores legerumIndlægget indeholder reklame - læs mere her
En DIY guide til et danse- og udklædningshjørne på børneværelset.

Min datter ELSKER at klæde sig ud, at spille skuespil, at danse, synge og underholde – og hun er fabelagtig dygtig til det, hvis du altså spørger hendes mor 😉

Derfor skulle hun selvfølgelig også have et område dedikeret til det i vores legerum – nu hvor storebror har fået et spille- og tvhjørne – og det er simpelthen blevet SÅ fint, og helt helt perfekt!

Vi har skærmet et hjørne af legerummet ind, så hun nærmest har sin egen lille scene, der naturligvis er omkranset af spejle, så hun kan se sig selv fra alle leder og kanter 😉

Vi har bl.a. brugt et tøjstativ i børnestørrelse til at adskille området fra resten af rummet – og det er jo samtidigt helt fantastistk praktisk og smart at have alle de fine kjoler og udklædningstøjet lige ved hånden.
I samme serie som tøjstativet, har vi også købt en kiste – der bliver brugt til sko, tilbehør osv. samt en knagerække med hylde, hvor hun laver fine udstillinger og hænger sine perlekæder.
– det er faktisk virkelig hyggeligt at se de små udstillinger, hun laver der, og som konstant bliver skiftet ud ♥
Alle tingene er fra Ellos – og der er jævnligt gode rabatter – dette blev købt lige inden jul, hvor der fx var 30% rabat på alt.

Som prikken over i’et, hænger der den vildeste diskolampe, som kaster lys i alverdens farver, mens den snurrer rundt.
Det er en fantastisk gave fra min datters moster, der har fundet den i Flying Tiger (og som en bonus, så kan den varmt anbefales til voksenfester – vi havde skruet 4 af disse pærer i vores fatninger i loftet nytårsaften og fik således det vildeste diskolys på dansegulvet 😀 ).

Alt i alt synes jeg faktisk virkelig, det er blevet fantastisk lækkert og gennemført. Jeg synes lige, der mangler en mikrofon på stang, som hun kan bruge til at optræde – men det står på ønskesedlen til hendes fødselsdag om et par uger – så monikke hun er heldig der 😉

Spejle: IKEA -.- Tøjstativ: ELLOS -.- Kiste: ELLOS -.- Knagerække: ELLOS -.- Diskolampe: Flying Tiger

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *